Hidratáló folyadék olajos bőrre – Pure Focus Fluid a Lancome-től

Hogyan ápoljuk az olajos bőrt?

Ahhoz, hogy tudd hogy kell az olajos bőrrel bánni, tudnod kell a bőrtípus tulajdonságait. A legegyszerűbben a fénylő T-zónáról (homlok, orr, áll) lehet felismerni. Ez a bőrtípus hajlamos pattanások, miteszerek és egyéb bőrhibák fejlesztésére. Miért? A faggyúmirigyek olajos bőr esetén több faggyút termelnek. A nap folyamán az arcot mindenféle szennyeződés borítja be. Ezek együtt a baktériumok szaporodásának tökéletes feltételeit adják meg. Kialakulnak a pattanások és miteszerek, eltömítődnek a pórusok. Extrém esetében, vagy ha hanyagoljuk a tisztítást, a bőrgyógyászhoz való látogatás elkerülhetetlen. A kellemetlen meglepetések elkerülése érdekében ajánlott kifejezetten olajos bőrre való tisztító kozmetikumok használata. A Lancome Pure Focus Fluid pedig ellátja a bőrt a megfelelő hidratációval.

Pure Focus Fluid a Lancome-től

lancome--pure-focus-fluido-hidratante-50

Hülyeségnek tűnhet az olajos bőr hidratálása, és persze az ilyen bőrű embereknek óvakodniuk kell a túl sok olajos kozmetikum használatától. Nekik a könnyű állagú termékekre van szükségük. A Pure Focus Fluide a Lancome-től a hidratálás mellett az olajos bőr hibái ellen is harcol. Mit jelent ez? A kozmetikum mattosítja a bőrt, csökkenti a faggyúermelést, és a baktériumok szaporodását. A termék felfrissíti, kisimítja és egyenlíti a bőrszínt.

A Pure Focus Fluid 50 ml-es tubusokban érkezik. A pumpának köszönhetően mindig a megfelelő mennyiségű termékhez jutunk hozzá. Pont annyit adagol, amennyi a smink eltávolításához kell. Bőrgyógyászatilag tesztelt!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Következő cikk

Napbarnított smink az UV védő Folyékony alapozóval a Shiseido-tól

csü aug 4 , 2016
UV védő folyékony alapozó a Shiseidotól A Shiseido alapozója kevert, normál és olajos bőrre való. Az alapozó mattosítja az arcot, és közepes mértékben fedi el a bőrhibákat. Magas, 30-as napvédő faktorral rendelkezik. Attól, hogy folyékony halmazállapotó, egyáltalán nem nehéz felvinni a bőrre. Hosszantartó, és ellenáll a víznek, izzadásnak, faggyúnak, olajoknak. […]