5 nem invazív otthoni kezelés a szuper fehér fogakért

A fehér fogak ápoltnak és tisztának tűnnek. Szerencsére a kellemetlen sárgás árnyalat eltávolítása a fogakról egyszerűnek tűnik, feltéve, hogy az interneten hirdetett fogfehérítő termékek egyikét használjuk. Mielőtt azonban ezeket a költséges kezeléseket használnád, miért ne próbálnád ki a nem invazív lehetőségeket a fehérebbnek tűnő fogakért? 

Íme öt könnyen követhető módszer a hófehér mosolyért, amely nem teszi tönkre a költségvetését. Mielőtt azonban kipróbálnád őket, előre szólunk: ezek a kezelések mindegyike másképp hat a különböző emberekre. Ezért ne csüggedj, ha a választott kezelés nem hoz kielégítő eredményt. Csak próbálj ki egy másikat.

Nem invazív otthoni kezelések a szuper fehér fogakért

– Fogkrém + szódabikarbóna: Mindenkinek van otthon egy csomag szódabikarbónája, igaz? Érdekes módon ez a fehér por nagyszerű fogfehérítő tulajdonságokkal rendelkezik. Próbálj meg egy kis szódabikarbónát adni a fogkrémhez és legalább naponta egyszer ezzel a keverékkel mosd meg a fogaidat. Ügyelj arra, hogy jól öblítsd ki, mert a szódabikarbóna íze nem kellemes vagy frissítő.

– Eper a hófehér mosolyért: Hallottál már arról, hogy finom gyümölcsök fogyasztásával ragyogóbbá teheted a fogaidat? Kiderült, hogy különösen az eper jól eltávolítja a fogakról a foltokat. Próbálj meg naponta három-négy marékkal enni ezekből a piros bogyós gyümölcsökből, amíg észre nem veszed a különbséget.

– Csökkentsd a kávé- és teafogyasztást: A sötét színű italok, mint a kávé és a tea nem a barátaid, ha hófehér mosolyt szeretnél. Valóban, a kávéimádók sokan vannak, de minél kevesebb csészével isznak, annál világosabbak lesznek a fogaik. Vagy legalábbis nem lesznek egyre sárgásabbak.

– Minden étkezés után moss fogat: Még ha nehéz is minden étkezés után a fürdőszobába menni fogat mosni, különösen a munkahelyen, ennek a szokásnak a kialakítása csak előnyökkel jár. Ha lehetséges, használj szájvizet is. Szerezz be magadnak egy utazó méretű fogkefét valami csinos csomagolással és mindig hordd magaddal a táskádban.

– Válassz kókuszolajjal dúsított fogkrémet: Próbálj meg olyan fogkrémet találni, amely természetes összetevőkkel van dúsítva. A kókuszolaj tűnik a legjobbnak, ha a fogakról a foltok és a sárgás árnyalat eltüntetéséről van szó. Ami érdekes, az ilyen fogkrémek gyakran egyáltalán nem habzanak, de ez nem jelenti azt, hogy nem jók. Egyszerűen fogalmazva, a természetes összetevők helyettesítik az összes habképző anyagot.

Következő cikk

5 tipp az erősebb szempillákért. A legjobb otthoni kezelések

pén Már 31 , 2023
Törékenyek és vékonyak a szempilláid? Kihullanak minden alkalommal, amikor el akarod távolítani a szempillaspirált? Ismerünk néhány trükköt, ami segíthet kezelni ezt a problémát. Íme 5 ötlet, amivel otthon erősebbé teheted a szempilláidat. Otthoni kezelések a dúsabb szempillákért Az egyik legjobb dolog a szempillaápolásban, hogy otthon is elvégezhető, anélkül, hogy profi […]