A ColorCuts Highlighting Foam Strips-jainak hála a színezés leegyszerűsödik!

A máltai hajformázási kiegészítőket gyártó cég, a ColorCuts, nem csak a szakemberek, de világszerte vásárlók ezrei által is kedvelt márka. A hatékonyan és könnyedén használható termékek a fodrászatokban a mindennapi munkafolyamatokat az egész csapat számára gördülékenyebbé teszik. A modern fodrász kiegészítőknek ugyanis az lenne a feladata, hogy mindenféle színező termékkel együttműködésben segítsen megvalósítani a legdizájnosabb frizurákat.  

colorcuts újrafelhasználható habcsíkok hajfestéshez

A ColorCuts márka elvei közé tartozik: a környetbarát szemléletmód, a fenntartható gyártás melletti kiállás, valamint a fodrászti kellékek és kiegészítők piacán érvényes standardok megemelése. Ez választ jelent, azon fodrászok igényeire, akik fejlett technológiákat és környezetbarát eszközöket keresnek a szalonjukba. 

A Highlighting Foam Strips forradalmi újításnak számít a fodrászati kellékek piacán. A csúcstechnológiájú, különleges, 80%-ban újrafelhasznált anyagokból álló megoldás világszerte, fodrászok ezreit kápráztatta már el. A csíkok hihetetlenül puhák és használat közben nagyon jól alkalmazkodnak a hajhoz. És a végeredmény? Gyorsabb és sokkal kényelmesebb munka, illetve kifejezetten látványos színezés. 

ColorCuts kiemelő habcsíkok

ColorCuts Highlighting Foam Strips – megéri a felhajtást?

A haj beszínezése teljes imidzsváltást eredményezhet. Éppen ezért ez mindenkinél egy személyreszabott, semmihez nem fogható és élvezetes eseménynek kell, hogy legyen. A Highlighting Foam Strips lehetővé teszi, hogy minden alkalommal csodásan stílusos frizurát alkoss meg, hogy a vendéged lenyűgözve és boldogan távozhasson tőled. Cseréld le a hagyományos alumínium fóliát, egy különleges és sokoldalú színezéshez és melírozáshoz tökéletes segédeszközre, amely megkönnyíti és felgyorsítja majd a munkádat. 

kiemelő habcsíkok ColorCuts

A Highlighting Foam Strips nagyon könnyű, hőálló anyagból készült, a használata egyszerű és minden hajszínezési technikához megfelelő. A lapok különleges bevonata segít optimalizálni a haj hőmérsékletét, ráadásul a szépülés folyamata 100%-ban kontroll alatt tartható. A haj túlmelegedése sem jelent kockázatot. A lapok ragasztóanyag mentesek, ennek ellenére tökéletesen illeszkednek a hajtincsekhez a színezés ideje alatt. A tapadós felület megakadályozza, hogy a haj kicsússzon belőle. A Highlighting Foam Strips újrafelhasználható – elmoshatod, a hatékonyságából mit sem fog veszíteni! A csomag akár 800 használatra is elegendő. Nincs többé susogás és kupi – cseréld le a régi alumínium fóliádat az egyedülálló, hőálló Highlighting Foam Strips-ra. A csíkok biztonságos színezést garantálnak a sérülések kockázata nélkül. 

Mit nyerhetsz? 

  • 200 használatra kész csíkok több színben 
  • Kényelmes téglalap alakú forma 
  • 100%-ban ellenőrizhető a haj színezés folyamata
  • Megfelezi a színezési időt 
  • Optimális hőmérséklet a haj számára a színezés során 
  • Újrafelhasználható és környezetbarát kiegészítők 
  • A sérülés vagy irritáció kockázata minimális 

Lépj be a hivatalos honlapra – colorcuts.mt

Következő cikk

Nanobrow Shape Mascara - 7 érv, amiért imádjuk

sze jan 26 , 2022
Mi az oka annak, hogy a nők világszerte rajonganak a Nanobrow Shape Mascaraért? Egyszerűen nem fogható a véletlenre. Ez a szemöldök spirál egyszerűen minden szempontból tökéletes. A Nanobrow Shape Mascara minden apró részlete kidolgozott, hogy a sminkelés általa egyszerű, gyors és hibátlan lehessen. Már az első használatakor érezni fogod, ez […]
nanobrow shape mascara