Gyönyörű szempillák egyszerűen – Nanolash szempilla kondícionáló

Mit kell tenned a hosszú szempillák eléréséhez? A jó hír az, hogy kb. semmit. Nem sokat kell foglalkozni a szempillákkal, de hogy lehetséges ez? Tudd meg, hogyan károsodnak a pilláid, mi a fölösleges, és mi segíthet a szép pillák elérésében.

narashhivanie-resnic

Átlagos szempilla ápolás
Általában a nők a legegyszerűbb módszereket választják, ha szempilla ápolásról van szó. Ezek általábban olcsó megoldások. Ilyen például a vazelin, az, amit a szempilláinkra is rakunk. hidratál, és ragyogó hatást nyújt, de csak ennyire képes. Sűrű, olajos állaga van így összeragaszthatja a szempillákat. Továbbá fehér foltokat hagyhat a szemhéjon. Éppen ezért körülményes a használata.

A ricinusolaj is hasonlóan teljesített, mint a vazelin, de ez még erősíti is a pillákat. Viszont kihullanak tőle a pillák, és irritációt okoz. Az olajok alternatív fajtái: kókuszolaj, argán olaj, olivaolaj. Ezeknek magas minőségúűnek kell lenni, hogy hatékonyak, és biztonságosak legyenek.
A gyógyszertárakban és a drogériákban vitamintablettákat lehet találni, amelyek célja kifejezetten a szempilla erősítése. Ezek hosszútávú használata a máj és a gyomor károsodásához vezethet.

Mit ne tegyünk a pillákkal?

Ha álmosak vagyunk drzsöljük a szemünket, ami a pillák gyengeségéhez vagy kihullásához is vezethet.

Hasonló eredményeket okozhat a minden napos sminkelés is. A nem szakszerű kozmetikum választásról, és azok nagy mennyiségben való használatáról beszélünk. Ezekkel eltömítjük a pórusokat, így a bőr nem tud lélegezni, a pillákat pedig alacsony minőségű spirállal traktáljuk. Sokszor kimarad a smink lemosása, vagy hanyag módon végezzük el.

Esténként túl fáradtak vagyunk a helyes sminklemosáshoz. Sokszor előfordul, hogy fogalmunk sincsen hogyan kellene helyesen véghez vinni. Vattakorongokkal dörzsöljük a szemeinket, irritációt okozva, amitől hullhat a szempilla. A smink lemosóval áztatott vattakorongot ajánlott csak rányomni a szemre, és várni, amíg feloldódak a festékek. Sokszor olyan kozmetikumokat használunk, amelyek nem passzolnak a bőrünkhöz, így a bőr kiszárad vagy túl olajos lesz

A szempilla göndörítők, és a műszempilla sem túl jó ebből a szempontból. A göndörítő megtöri és elgyengíti a pillákat. A műszempilla gyors, de drága. Ha nem képzett szakember végzi ennek a felhelyezését, komoly gondok lehetnek belőle.

A pillák vágása, hogy sűrűbbre nőljenek vissza nem túl jó ötlet. Ezek olyan szőrtípusok, melyek teljesen különböznek a hajtó. A szempillák célja a szem védelme a kosztól és a közeledő objektumoktól.

Nanolash szempilla kondícionáló
Miért jobbak a szempilla kondícionálók ezeknél a módszereknél? Mert azonnal felszívódnak. Nem színezik el a szemhéjat, nem okoznak irritációt. A hidratálástól eltekintve még erősítik, hosszabbítják, dúsítják és regenerálják a szempilákat. Azért jobbak a hagyományos módszereknél, mert a pillák gyökereit is megerősítik, így a pilla nem fog olyan könnyen kihullani.

Rengeteg nő elhagyja a szempillaspirál használatot pilla növesztő kezelés után. Miért? mert a kezelés ereménye nem csak a hosszú pillák, hanem a pillák sötétedése is. Nincs szükség spirálra, egy átlátszó géllel is el lehet érni a kívánt hatást. Továbbá ebben az esetben nem kell a smink lemosásával foglalkoznunk.

A kondícionálók olyan ívet adnak a pilláknak, hogy nem lesz többé szükség a szempilla göndörítőre. A pillák megduplázódnak, sokkal dúsabb hatásuk lesz. Nincs szükség műszempillára, és az ahhoz alkalmazott ragasztó miatt sem kell aggódni többé. Ilyen kondícionáló a Nanolash. A természetes összetevőknek hálla hosszantartó az eredmény. A növény eredetű összetevőknek hála nem okoz irritációt és allergiát. Kinek ajánlott a Nanolash? Olyanoknak, akiknek rövid, gyenge, vagy világosak a szempillái. Rendszeres használat mellett dúsítja, és erősíti a pillákat. Továbbá hidratál, regenerál, és visszaépíti a pillákat.

Az alkalmazása esténként ajánott, tiszta és száraz bőrön. Az ecsettel húzz 1-1 vonalat az alsó és fölső szemhéjon a pillák töve mentén. Az eredmények 2-3 hét után mutatkoznak, de a végleges eredmény csak 2-3 hónap után lesz látható.

15 Komment “Gyönyörű szempillák egyszerűen – Nanolash szempilla kondícionáló”

 1. Évi

  eddig ricinusolajat használtam, egészen addig míg el nem mentem szemészetre. Mondjuk úgy, hogy nem ajánlatos!

  Válasz
 2. Pálma

  Vazelint a szempillákra? Sosem hallottam még ilyet 0_o

  Válasz
  • Buka

   Azt mondják, hogy a drogériákban kapható enyhe ajakbalzsamok is jók a szempillákra és szemöldökre. És azért ezek kb nem sokban különböznek a vazelintől

   Válasz
 3. Lilla

  nem gondoltam a kókuszolajra. Használom a testemre, sajnos a hajamra nem vált be, de pl arra, hogy a pillákra is jó még nem gondoltam

  Válasz
 4. Melánia

  Unokahúgom használja ezt a szérumot a szempillájára és elképesztő szép hosszúak neki. Szóval én is megveszem, ha meg lesz a rávaló 🙂

  Válasz
 5. Juli

  Eltekintve attól a ténytől, hogy hosszabb pillát eredményez, de még ápolja és őket. Korábban, mikor lemostam a sminekt, rengeteg szempillám esett ki, most semmi, sokkal erősebbek a szempilláim.

  Válasz
  • senki_lánya

   lehet, hogy a rossz szempillafesték miatt estek ki? még a cikkben is említik, hogy a rossz minőségű kozmetikumok elég ártalmasak

   Válasz
 6. Nella

  Sminkben lefeküdni, az a legrosszabb. Nincs ennél rosszabb dolog. Lefekvés előtt le kell mosni és jól megtisztítani az arcot!

  Válasz
 7. Dzsesszika

  Második hete használom a szérumot és sajnos elkezdtek hullani pilláim. Most akkor hagyjam abba vagy várjak még egy kicsit?

  Válasz
  • Lara

   Nincs miért aggódnod! Az elején ez megtörténik. Velem is ez volt, aztán szépen elkezdtem nőni sokkal erősebben, mint korábban XD Nyilván a régi, rossz állapotú pilláknak ki kell esni, hogy helyet hagyjanak az újaknak.

   Válasz
 8. kis-én

  Nem értem, miért fizettek ilyen sokat, mikor a drogériákban kapható termékek nagyrésze ugyanolyan hatású

  Válasz
  • Alexandra

   Nem próbáltam ki mindent, mint te, az igaz, de el szoktam olvasni az összetevők listáját és sok közülük elég rossz. Csomó káros anyag van bennük. Ha ez téged nem zavar, használd nyugodtan, szíved joga, én viszont a jobb, s akár drágább terméket fogom megvenni. Üdv és legközelebb kicsit tájékozódj, mielőtt idekommentelsz.

   Válasz
 9. Linda

  Sok helyen olvastam már a nanolsh-ről és kíváncsi vagyok, hogy valóban úgy hat-e, ahogy mondják

  Válasz
 10. Csili

  Nekem van ilyen és elképesztő! Nagyon hatékony! 🙂

  Válasz
 11. Johanna

  Nagyon jó a szérum! Az ár abszolút rendben van a minőséghez képest. És igen, nagyon hatékony és a hatása több hónapig is tart

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Következő cikk

Szivacsos arctisztító - Konjac szivacsok.

hét feb 29 , 2016
Mi az a Konjac szivacs? A szivacsok egy ázsiában őshonos, Amorphophallus Konjac nevű növény felhasználásával készülnek. Rengeteg tápláló és természetes anyagot tartalmaz, mint a fehérje, vas, cink, réz vagy az A, E, D, B1, B12 és C vitaminok. Tökéletesen működnek érzékeny bőrön is. Minden orvosi felételnek megfelelnek. A szivacsokat kézzel […]