Gyönyörű szempillák a Nanolash cluster szempilláival – DIY Eyelash Extensions!

műszempillák

A szép és egészséges szempillák a legjobb keretet adják a szemnek. A legtöbb nő esetében azonban a szempillák meglehetősen rövidek és érzékenyek. Így nem csoda, hogy a nők lelkesen kísérleteznek a különböző szépségápolási kezelésekkel és kozmetikumokkal, hogy kielégítő eredményt érjenek el. Kiderült, hogy a Nanlash – DIY Lash Extensions fürtszempillák a legjobb megoldásnak bizonyulhatnak! 

Mitől olyan népszerű a DIY Eyelash Extensions?

A modern kozmetológia által kínált lehetőségek gyakorlatilag végtelenek. Nem csoda, hogy a nők olyan lelkesen élnek a különféle szépségápolási kezelések kínálta lehetőségekkel.

A szempilla hosszabbítás nem invazív és teljesen fájdalommentes folyamat, amely néhány óra alatt kielégítő eredményt biztosít. A tapasztalt szempillafestők kiválasztják a megfelelő műszempillákat és ragasztót, majd elvégzik a kezelést, amelynek hatása akár több hétig is tarthat.

A szempilla hosszabbítás rendkívül népszerűvé vált, elsősorban a hírességek miatt. Kim Kardashian, Rihanna és más hírességek mindig csábítanak a tekintetükkel. Tökéletesen formázott szempilláikkal kápráztatják el a rajongókat, és csábítanak a szempillájukkal.

Azonban nem minden nő hajlandó órákat áldozni értékes idejéből arra, hogy ilyen elbűvölő szempillákat készíttessen. Továbbá nem minden nő akar olyan félig állandó formázást választani, amelyet nem tud megváltoztatni.

A Nanolash cluster szempillái az egyik legjobb megoldás lehet. Lehetővé teszi, hogy mindössze 10 perc alatt természetes, mégis kifejező hatást érj el!

műszempillák

Mit érdemes tudni erről a termékről?

A DIY Eyelash Extensions egy öntapadó műszempilla. Felhelyezésük mindössze 10 percet vesz igénybe, és akár 5 napig is tarthat. 

A Nanolash cluster szempillái lehetővé teszik, hogy bármilyen szempilla megjelenést létrehozhass. Jól működnek a természetes hatás eléréséhez a mindennapi viselethez, de lehetővé teszik a volumenes szempillák létrehozását is, mint például a divatos orosz volumen.

A hölgyek akár 8 fürtszempillatípus közül is választhatnak. Egy tok 36 tincset tartalmaz, amelyek 3 hosszúságra vannak osztva: 10, 12 és 14 mm. Feltételezve, hogy alkalmazásonként 4-5 fürtöt használunk, ez akár 4 szempillaspirál megjelenéséhez is elegendő.

Egy komplett otthoni szempilla hosszabbító készletet is vehetsz. A fürtszempillákon kívül kapsz:

  • egy bondert- ez egy speciális termék a fürtök felhelyezéséhez. A szempillaspirálhoz hasonlóan kiegyenlíti a természetes szempillák színét;
  • sealer – segít eltávolítani a felhelyezést után maradt ragacsos réteget;
  • egy removert – ez egy olyan termék, amellyel a fürtök eltávolíthatók a természetes szempillák károsítása nélkül;
  • szempilla applikátor eszköz – segít a szempillák felvitelében, és rozsdamentes acélból készült.

A készletben található termékek 5 ml-es kiszerelésben vannak, és hosszú ideig kitartanak.

Hogyan készítsünk szempilla hosszabbítást otthon?

A DIY Eyelash Extensions-t rendkívül egyszerű alkalmazni. Mindössze annyit kell tenned, hogy felviszel egy réteget a bonderből, és várj körülbelül 30-60 másodpercet, amíg megragad. Ezt követően már csak a fürtszempillákat kell felhelyezned. Ezután a biztonság kedvéért a teljes megjelenést a sealer-el kell befejezned, hogy eltávolítsa a ragacsos réteget.

Azoknak a nőknek, akiknek nincs előzetes tapasztalatuk a szempilla hosszabbítások önálló felhelyezésében, könnyedén boldogulniuk kell egy ilyen alkalmazással.

DIY  Eyelash Extensions a Nanolash-tól – összefoglaló

A DIY szempilla hosszabbítás folyamata a Nanolash könnyű fürtszempillák használatával igazi élmény. A szempillafürtök tökéletesen illeszkednek a szem formájához, és akár 5 napig kitartanak.

Az egyszerű, mindössze 10 percig tartó felhelyezés a DIY Eyelash Extensions legnagyobb előnye. Ráadásul a fürtszempillák sokféleségének köszönhetően bármilyen szempilla megjelenést létrehozhatsz, amihez éppen kedved van.

A Nanolash DIY  Eyelash Extensions készlete nyugodtan nevezhető prémium terméknek. Végül, ezeknek a fürtszempilláknak köszönhetően valóra válhatnak álmaid.

Következő cikk

A fiatalság elixírje: Argán olaj a NANOILtól

szo jún 25 , 2022
Az argánolaj a fiatalság esszenciája. Ápolja, karbantartja és mélyen hidratálja a bőrt, ezzel gátolva meg a ráncok kialakulását. Mind az arc, mind a haj ápolása szempontjából előnyös. A Nanoil Argan Oil termékében az argán fából kinyerhető összes értékes adalék otthont kapott. Mi teszi a legjobb választássá? Hogyan használandó? Kisimítja a […]
a legjobb argán olaj