Smink stylist feltárja, hogyan lehet könnyen elfedni a sötét karikákat és a puffadt szemeket

Ki ismeri a legjobb trükköket a sötét karikák eltüntetésére és a puffadtság álcázására? Természetesen a sminkmesterek! Egyikük, aki abból él, hogy a legnagyobb hírességekkel dolgozik együtt, elárulta bevált trükkjeit a puffadt szemek eltüntetésére.

A csúnya sötét karikák és a szem alatti táskák problémája sok nőt érint. Túl kevés alvás, stressz, nincs idő hátradőlni és kikapcsolódni – ez váltja ki a szem alatti puffadtságot és sötét karikákat. Szerencsére van kiút ebből a – csak látszólag – reménytelen helyzetből. Olvass tovább, hogy megtudd, mit tehetsz, ha te is szenvedsz ettől a bőrhibától.

HOGYAN KEZELD A SÖTÉT KARIKÁKAT ÉS A PUFFADT SZEMEKET?

A legjobb trükkök a táskák és a szem alatti sötét karikák ellen

HŰSÍTŐ ZSELÉS SZEMPÁRNÁK

A gél szempárnák a sminkesek titkos fegyverei. A legjobb a párnákban, hogy bármikor előkaphatod őket, akár közvetlenül sminkelés előtt is. Gyakori eljárás, hogy a szempárnákat sminkelés közben kenjük fel és közvetlenül az alapozó felvitele előtt vesszük le őket. Így a szem bőre hidratált és frissnek tűnik – egyszóval készen áll a sminkelésre. Ezáltal a szemsmink is tovább tart és nem maszatolódik el.

Ha másnap fontos megbeszélésed van, lefekvés előtt tedd a gél szemkörnyékápolót a hűtőbe. Hidegen sokkal gyorsabban minimalizálják a duzzanat megjelenését.

BARACK SZÍNKORREKTOR A SZEMRE

Minden sminkesnek van legalább néhány szemkorrektor a készletében. Az igazat megvallva, néha borzasztó nehéz teljesen megszabadulni a sötét karikáktól, ezért egy nehezebb fegyverhez kell nyúlni. És ebben az esetben egy barackszínű concealer a megoldás, amire szükséged van. Miért barackszínű?

Annak ellenére, hogy sötétnek nevezik, a karikák valójában lilák. Ahhoz, hogy a hideg kék és lila tónusokat elfedje, kontrasztos színeket kell használnod, ami ebben az esetben valami meleg alaptónusú. Ha egy vékony réteg barackszínű concealert viszel fel a sötét karikákra, nude, természetesnek ható bőrszínt hozol létre. Így pedig minimalizálhatod a sötét szín megjelenését az arcodon.

Ha nincs barack színű vagy narancssárga concealered, próbálj meg egy szuper átlátszó réteget felvinni egy meleg tónusú rúzsból.

KOFFEINES SZEMTERMÉKEK

Íme egy másik csodálatos módszer, amivel megszabadulhatsz a puffadtságtól. A koffeinnel dúsított krémeknek, zseléknek és egyéb szemészeti termékeknek nincs párjuk, ha a gyakori szembőrproblémák kezeléséről van szó. Ahogyan egy csésze kávé elfogyasztása után jobban és ragyogóbbnak érzed magad, ugyanúgy hat a koffein a szembőrre, ragyogóbbá és energikusabbá téve azt. Ez a természetes vegyi anyag fokozza a vérkeringést, eltávolítja a nyiroklerakódásokat, így puffadásmentesítve a szembőrt. Elég egy pici koffeines krém vagy gél és máris simább és ragyogóbb lesz a bőr. A lényeg azonban az, hogy néhány órával a sminkelés előtt használd. Ezért van értelme bevezetni ezt a terméket az esti bőrrutinba.

Ha nem akarsz újabb szépségápolási terméket vásárolni csak azért, hogy megszabadulj a szemkörnyéki bőrproblémáktól, adj néhány csepp erős kávét a szokásos szemránckrémedhez.

Következő cikk

Felemelheti és laminálhatja otthon a szempilláit? A Nanolash Lash Lift Kit segítségével ez lehetséges!

hét Már 25 , 2024
Nincs mit tagadni, a szempillák adják a leggyönyörűbb keretet a szemeknek. A természetes szempillák azonban általában nem nyújtanak lenyűgöző hatást hosszukkal és vastagságukkal. Ezért érdemes figyelmet szentelni a nem invazív megoldásoknak, melyek rendkívül természetes módon megváltoztathatják a szempillák állapotát. A szempilla lifting és laminálás népszerűségi rekordokat dönt manapság. A Nanolash […]
Szempilla lifting és laminálás - Nanolash Lash Lift Kit