Napbarnított smink az UV védő Folyékony alapozóval a Shiseido-tól

UV védő folyékony alapozó a Shiseidotól

A Shiseido alapozója kevert, normál és olajos bőrre való. Az alapozó mattosítja az arcot, és közepes mértékben fedi el a bőrhibákat. Magas, 30-as napvédő faktorral rendelkezik. Attól, hogy folyékony halmazállapotó, egyáltalán nem nehéz felvinni a bőrre. Hosszantartó, és ellenáll a víznek, izzadásnak, faggyúnak, olajoknak. A folyékony fomula védi a bőrt a káros sugárzásoktól, épp úgy mint a kiszáradástól. Az alapozó használata gyerekjáték. Lehet ecsettel, szivaccsal vagy akár kézzel is felvinni, z eredmény jó lesz mindenhogy. A termék három változatban érhető el: közép bézs, közép eleántcsont, és sötét elefántcsont. Egy csomag 30 ml terméket tartalmaz. Az alapozó tubusa is be van csomagolva egy papír dobozba. Amikor ezt a dobozt kinyitjuk, egy másikat találunk, benne a termékhez járó szivaccsal. Az UV védő folyékony alapozó méretét tekintve inkább kicsi, de így elfér bármilyen táskában. Hogyan alkalmazzuk? Először tisztítsuk meg és hidratljuk az arcbőrt. Vagy enyhén nedven, vagy száraz bőrön alkalmazzuk. Az applikációt az arc közepétől kezdjük.

Shiseido Sun Protection

Összegzés

Az UV védő folyékony alapozó előnyei és hátrányai. A termék nagyon könnyű, nem is érezzük, hogy viseljük. Nem érzed úgy, hogy egy maszk mögött vagy. Továbbá egyszerű a használata, nap közben nem szívódik fel és szépen elfedi a hibákat. Elfedi az apróbb sebeket, horzsolásokat és bevérzéseket. Tökéletesen egybeolvad a bőr zínével, nem okoz maszk hatást, és nem ragad össze. A pumpa viszont állandóan összekoszolódik. Az alapozó egyfolytában folyik belőle, így kárba megy. A hozzá adott szivacs túl sokat szív fel belőle, így nem a legjobb módszer., csak úgy mint a hozzá adott ecset is. Épp ezért ajánlott az ujjbegyekkel dolgozni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Következő cikk

Antibakteriális Tea Tree Éjszakai testápoló a The Body Shop-tól. Hogyan működik?

ked aug 16 , 2016
Hogyan jelennek meg a bacik az arcunkon? ha a bőrre kicsit nem figyelünk, akkor rengeteg féle baktérium kezdhet elszaporodni. Honnan jönnek? A bőr felszínén rengeteg szennyeződés telepedik meg és keveredik össze. Ez pedig tökéletes hely a baktériumok számára. Mik ezeknek a következményei? A baciknak köszönhetően növekszik a faggyútermelés mértéke, amik […]