Profi smink egyszerűen. A Glamour Glow púder a Kryolantól.

Kryolan kozmetikumok röviden

kryolan_940

A Kryolan a karaktert adó, ápoló és színező kozmetikumjairól híres. Ezeket színházakban, filmekben vagy kifutókon használják. A Kryolan nagyon ismert a profi sminkesek, és sminkkedvelők között. Megállja a helyét nem csak hétköznapokon, hanem bulikban is.

Mi az új a Kryolantól?

Nem titok, hogy a Kryolan folyamatosan bővíti kínálatát, és a minőségen is javít. Ezúttal egy világosító púderrel, a Glamour Glow-val rukkolt elő.

A kozmetikum egy kis fémdobozba van beenyomva. Belül található egy tükör és egy zseb az applikátorral. A zseb a púder alatt található, és apró lyukak vannak rajta, ezzel biztosítva a légkeringést. Egy ezüst dobozban található, a logóval a tetején.A termék súlya 10 gramm. Fontosan a kozmetikum tulajdonságai is. A púdert könnyű használni, nem ragad össze, nem hagy foltokat. Ez elég nyílvánvaló, hiszen egy színész sminkje tökéletes kell hogy legyen. Ragyogó hatást kölcsönöz a bőrnek, így az még egészségesebbnek fog tűnni. Lehet vele az arcot formázuni, ha megfelelő terüleekre visszük fel. Ha a szemöldök alá, a szem belső sarkába és a szemek fölé visszük fel, azok nagyobbnak tűnnek.

A Glamour Glow púder ebben az öt árnyalaban érhető el: Plüss Barack, Természetes Barnaság, Salsa, Blush Mauve és Fakó Barna. Az utóbbi ragyogó hatású is, a többi pedig klasszikus kiemelő.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Következő cikk

Ápolás a bőrnek. Arctisztító kozmetikumok a Rouge Bunny Rouge-tól

hét feb 29 , 2016
A bőr tisztítása mindennaposnak kellene lennie. A tisza bőr egészséges és fiatalos. Ha a bőrtisztítás kellemetlen élmény számodra, akkor ideje megismerned aRouge Bunny Rouge termékeit. Sminkolvasztó Tisztító a Rouge Bunny Rouge-tól Lehetséges hogy egy balzsam sminket olvaszt? Úgy tűnik, igen. A Rouge Bunny Rouge olyan terméket hozott létre, ami a […]