Mikor és hova ajánlott a Dior Skinflash használata?

8116_dior-skinflash

A highlighterek nagyon praktikusak, ezeknek hála az arc nagyobb, csinosabb, és egészségesebb lesz. A szemek nagyobbnak, és kifejezőbbnek tűnnek. Te tudod, hogy hogyan és mikor kell alkalmazni a highlightereket?

A Skinflash Dior elfed minden bőrhibát, a karcolásoktól kedve a bevérzéseken át a szem alatti duzzanatokig. A highlighter tökéletesen működik az arc formázása terén, melynek köszönhetően könnyen elérhetjük a kívánt ovális formát. Az ecset alakú applikátor nagyban megkönnyíti a kozmetikum használatát. A Skinflash mehet az alapozó alá is, és fölé is, de akár külön is lehet használni. A jobb eredmény érdekében érdemes egy árnyalattal világosabb színt választani mint a bőr. A Skinflash 4 színben jelenik meg: 001 Rózsás Ragyogás, 002 Elefántcsont, 003 Barack és 004 Univerzális Ragyogás.

Az arc melyik részeire használjuk a Skinflash Dior-t? A homlok közepére, ar orr hídjára és az áll csúcsára használva vékonyítják az arcot. Ha a szemöldök alá, a szem belső sarkaiba és az alsó szemhéjak alá raksz belőle, akkor nagyítja a szemet. A nagyobb ajkak elérésének érdekében a felső ajak fölé vigyél fel a kozmetikumból.

Mivel és hogyan vigyük fel a highlightert? A Skinflash marker formában érkezik, így nem okoz gondot az applikáció (a többi highlighter használatához ecset kell). A highlighter és az alapozó egybemosásához ecsetet, vagy az ujjaidat használd.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Következő cikk

Nanoil. A természetes hajolajok koncentrált ereje

ked jún 28 , 2016
A hajápolás lehet jó, könnyû és hatékony. Ezt a Nanoil hajolaj bizonyítja a legjobban, hogy a természetes összetevõk óriási erõt biztosítanak. Csupán felöleli ezt az erõt és egy elegáns üvegbe zárja. Ezt kapja e terméktõl, mint amilyen a Nanoil – fényûzõ, tele természetes összetevõkkel és lenyûgözõ hatással. A haj olajozásának […]
Egyszerűen a legjobb hajolaj - Nanoil