Ez mindent megváltoztat! Fokozd a hajad ragyogását a Nanoil Liquid Silk Conditioner termékkel

Keresed a módját, hogy hogyan fokozd a hajad ragyosását ha az ellaposodott,és fénytelen lett? Ne aggódj akár néhány másodpercen belül is sikerülhet ez. Ehhez pedig egy kétfázisú permet állagú kondícionálóra van szükséged amely a legfinomabb folyékony selyemmel készült. A Nanoil márka gondoskodik arról, hogy a hajad ne legyen megfosztva a fényétől és mesés kinézetétől! Most te is megtudhatod, hogy a leghatékonyabb kétfázisú selyemmel gazdagított kondícionáló segítségével milyen hatásokat érhetsz el a hajápolásban.

nanoil HAJKONDICIONÁLÓ FOLYÉKONY SELYEMMEL

Miért a selyem összetevő a legjobb hajerősítő?

A selyem egy alapvető hajkondicionáló összetevő. A keratin után a második helyen szerepel a selyem, amely remek hajerősítő hatású összetevő. Nemcsak az optimális hidratálást biztosítja a vízmolekulák megkötésével, hanem tökéletesen javítja a haj állapotát és megjelenését is. Kötelező kellék a fürdőben!

A Nanoil kétfázisú kondícionálója. Miért ez a leghatékonyabb?

Egyszerűen fogalmazva, azért mert ez adja a legjobb hatásokat. A válasz rövid, de igaz. A Nanoil folyékony selyemmel gazdagított kondícionáló terméke a fakó hajon működik a legjobban, amely ragyogást, színfokozást, rugalmasságot, és hidratáló hatást is igényel. A selyem egy professzionális összetevő minden hajtípusra!

Ez a balzsam a legjobb minőségű selymet tartalmazza: mivel folyékony, könnyen bejut a hajszálaba, a belső rétegekben fejti ki hatását mely így még erőteljesebb lesz. A folyékony kétfázisú formulának köszönhetően a selyemfehérjék jobban működnek.

HAJKONDICIONÁLÓ FOLYÉKONY SELYEMMEL nanoil

Nanoil Liquid Silk Conditioner készítmény – Összetevők

Szeretnéd tudni, hogy a selyem milyen hatással van a hajadra, és mit tartalmaz még a Nanoil kétfázisú kondícionálója? A termék nevéből is kikövetheztethető alap összetevőn kívül, amely lenyűgöző fényt és sima tapintást ad, a Nanoil kondícionáló ricinusolajat és panthenolt is tartalmaz. Ez a formula mindent megad a hajadnak, amire szüksége van, a fehérjéktől a puhító összetővőkön át a hasznos B5-vitaminig.

ÉRDEKES TÉNY!
A selyem két lényeges fehérjét tartalmaz, amelyek nagy előnyökkel járnak a haj számára: ezek a fibroin és a szericin. Az első kiválóan benntartja a vizet a hajszálakban, míg a másik ragasztóként működik, amely megköti a miómaszálakat a szuper sima tapintású haj érdekében.

Nanoil conditioner rich in liquid silk – igazán egyszerűen használható termék

Permetezd a hajra, és ennyi. Ez a kondícionáló finom réteggel borítja be a hajad. Használd nedves, samponozás utáni hajon, vagy akár a nap folyamán alkalmazd újra és újra száraz hajon. Tökéletes hajformázó szer, amely mesés fényt kölcsönöz és formát ad a frizurádnak. És mi a végső hatás? Igazán sima tapintású, fényes, egészséges haj. Ez a kondícionáló pihekönnyű textúrájú, és nem nehezíti el a hajat, még akkor sem, ha az hajlamos a zsírosodásra.

Hol tudod beszerezni a Nanoil Liquid Silk Conditioner terméket?

Látogass el a www.nanoil.hu weboldalra és rendeld meg máris a kétfázisú folyékony selyemmel gazdagított kondícionálót.Illetve még többet is megtudhatsz a kondícionáló használatának előnyeiről.

Hozz ki többet a Nanoi termékeiből!

A hajápolási rutinod frissítéséhez lesd meg a Nanoil többi termékét is.

A hivatalos weboldalon különböző típusú könnyed textúrájú, kétfázisú kondícionálókat találhatsz még, de egyéb minőségi hajtermékeket is: micellás samponokat, hajmaszkokat, természetes olajokat és kezeléseket. Varázsold mesésebb megjelenésűvé a hajad a Nanoil termékeinek segítségével!

Következő cikk

A fodrászok által ajánlott 6 legjobb keratinos hajmaszk

pén máj 7 , 2021
Keresed a megfelelő terméket, ami segít helyreállítani a töredezett és túlzottan igénybevett hajkoronádat? Szerencsére rengeteg mód létezik erre. Például kérhetsz egy fodrásztól egy személyre szabott hajkezelést, vagy megpróbálhatod orvosolni az összes haj problémádat otthon. Csak annyit kell tenned, hogy megtalálod a megfelelő terméket, amely nem más, mint egy keratinos hajmaszk. […]