Tökéletes szemöldök minden nap a Nanobrow Lamination Gel segítségével

Pontosan meghatározott szemöldök és természetesnek tűnő ívek? A Nanobrow Lamination Gel másodpercek alatt biztosítja a laminált szemöldök hatást és könnyedén formázhatod vele a szemöldöködet.

Nanobrow Lamination Gel vélemények

Miért van szükséged szemöldökformázó gélre?

A szemöldökzselé az egyik legnépszerűbb szemöldökformázó termék. A helyén tartja a szemöldökszőrszálakat, megfelelő formát ad nekik és megszelídíti őket. Alkalmazása egyszerű- egy pálcika segítségével fésüld  a szőrszálakat kissé felfelé. Alkalmazhatod a természetes szemöldöködre vagy a már sminkelt szemöldökre. Melyik a legjobb szemöldökzselé?

Ismerd  meg az egyedülálló Nanobrow Lamination Gel-t!

A legjobb szemöldökzselé? Nem csak a színt kell kiemelnie és megszelídítenie a szemöldökszőrszálakat, hanem kondicionálnia is kell azokat. A Nanobrow Lamination Gel másodpercek alatt biztosítja a szemöldök lamináló hatást! Nem kell egy vagyont költened a szépségszalonokban egy olyan hatásra, amely néhány hét múlva eltűnik. A Nanobrow szemöldökgél kozmetikus segitsége nélkül is kiváló eredményt nyújt.

Többé nem kell aggódnod, hogy a szemöldök lamináló kezelés károsítja-e a szemöldökszálakat, irritálja-e a bőrt vagy allergiás reakciót vált ki. A Nanobrow lamináló gél biztonságos az érzékeny szem- és szemöldökterület számára. A Nanobrow Lamination Gel hidrogénezett ricinusolajat tartalmaz, egy természetes puhítószert, amely táplálja és puhítja a szemöldököt. Ezenkívül védi a szemöldököt a sérüléstől és a hajhullástól. A ricinusolaj az évszázadok óta ismert legjobb trükk a természetes haj, a szemöldök és a szempilla ápolására.

a legjobb szemöldökzselé a szemöldök formázáshoz

Hatása?

  • Szemmel láthatóan megvastagodott és sötétített szemöldök
  • Nem ragad vagy csomósodik
  • Természetes módon kiemelt ívek
  • Tartós, hosszan tartó szemöldök smink
  • Tökéletesen ápolt, sérülésektől védett szemöldökszálak

Színezett vagy átlátszó Nanobrow Lamination Gel – kinek való?

A Nanobrow szemöldökzselé 4 árnyalatban kapható: átlátszó (Transparent), világosbarna (Beige), sötétbarna (Brown) és fekete (Black). Az árnyalatot könnyen a természetes szemöldök színedhez illesztheted. A Nanobrow segítségével nappali és esti megjelenésedet egyaránt készíthetsz, amely órákig kitart. A Nanobrow Lamination Gel garantálja a tökéletesen kiemelt szemöldököt egész nap, anélkül, hogy a nap folyamán javítanod kellene.

Nanobrow Lamination Gel – szemöldök gél

Elérhető a következő színekben:

Hogyan kell használni a Lamination Gel-t?

Laminált szemöldök hatás vagy esetleg finoman definiált szemöldök – a Nanobrow szemöldökzselé segít könnyen formázni a szemöldöködet.

Csak fésüld át a szőrszálakat egy pálcikával, töltsd ki őket szemöldökpomádéval, szemöldökceruzával vagy púderrel, vagy hagyd őket természetesen és a Lamination Gel precíziós keféjével fésüld át a szőrszálakat enyhén felfelé, a természetes növekedési irányuknak megfelelően és várd meg, amíg a gél megszilárdul.

A Nanobrow Lamination Gel a legjobb szemöldökzselé mind a ritkás és vékony, mind a dús és merész szemöldökre. Vizuálisan megvastagítod és természetesen sötétítheted a vékony szemöldököt.

Következő cikk

Nanobrow Eyebrow Pencil  - egy hosszan tartó szemöldökceruza, amelybe minden nő beleszeret majd.

sze Már 31 , 2021
Szeretnél kozmetikus segítsége nélkül tökéletes szemöldökformát létrehozni? Itt az ideje egy bolondbiztos szemöldökceruzának, amely teljesen átalakítja megjelenésedet és minden nap tökéletes megjelenést kölcsönöz a hajszálaidnak. Vége a nem kívánt hiányoknak és a napközbeni javításoknak! A precíziós Nanobrow ceruza azonnal a kedvenceddé válik – itt az ideje, hogy megtudd, miért fogod […]
legjobb szemöldökceruza