Melyik otthoni szempilla-felvarró és -lamináló készletet válasszam? Összeállítás a legnépszerűbb lamináló készletekről

Milyen szempillaformázási módszereket kínálnak jelenleg a szépségszalonok? Sok nő választotta az évek során a hennával való festést vagy a szempilla hosszabbítást. Az utóbbi időben azonban a szempilla felvarrás és a laminálás is egyre népszerűbbé válik. A szempillák formázásának trendje jelenleg a minél természetesebb hatásra összpontosít, amely nem terheli túl a szempillákat, de emellett táplálja is őket.

rangsora - A szempilla felvarró készlet

A szempillák laminálása egy egyedülálló eljárás, amely lehetővé teszi, hogy ne csak a felhúzásukat és göndörségüket biztosítsa, hanem azt az egészséges megjelenést is, amelyre minden nő vágyik. A szempilla emelő és -lamináló készletek rangsorában szerepelnek olyanok, amelyek otthon biztosítják ezt a hatást.

A szempilla felvarrás és -laminálás dióhéjban – mi ez, hogyan néz ki, mennyi ideig tart?

Mi az a szempilla laminálás? Ez nem más, mint a nagyszerű megjelenésük és ápolásuk biztosítása egyben. A laminálás egy olyan szépségápolási szolgáltatás, amellyel a szempilláknak teljesen más formát lehet adni. Leírható úgy is, mint egy hosszan tartó göndörség. A laminálást követően hosszabb, göndör és megemelt szempillák hatására számíthatsz. A szempilla felvarrás és -laminálás esetében a hatások között számos további előny is szerepel. Mindkét kezelés lehetőségeit kihasználva a szempillák jobban hidratálttá, puhábbá és selymesebbé válnak.

Ezek a szolgáltatások azonban meglehetősen sokba kerülhetnek egy szépségszalonban. Szerencsére a szempilla felvarrás és -laminálás nem korlátozódik a szempillafestők által kínált szolgáltatásokra. A szempilla felvarrás és -laminálás könnyen elvégezhető otthon is.

Sok szempilla lamináló készlet kiváló minőségű termékeket és használati utasításokat tartalmaz. Olyan utasításokat tartalmaz, amelyek lehetővé teszik, hogy otthon is kielégítő eredménnyel formázd szempilláidat. Mennyi ideig tart a szempilla laminálás? A készlettől függően a kezelési idő néhány perctől egy óráig terjed.

A szempilla felvarró készlet – az ajánlott készletek rangsora, amelyek kiválóan alkalmasak a szempillák otthoni formázására.

Ha valaki úgy dönt, hogy otthon, saját maga végzi el a szempilla felvarrást és -laminálást, akkor a megfelelő készlettel kell felszerelkeznie. A piacon kapható szettek jelentősen különböznek egymástól. Emiatt nehéz lehet kiválasztani a megfelelő készletet a szempillák laminálásához. Az alábbi rangsor ilyen esetben tökéletesen működik. A legnépszerűbb készleteket tartalmazza, amelyeket azok a nők választanak, akik még csak most kezdik az utat a szempillák önálló formázásában. A rangsornak köszönhetően felfedezheted az egyes készleteket a tartalmuk, valamint a hatásuk és az időtartamuk szempontjából.

lash lift kit nanolash

1. Nanolash Lash Lift Kit – szempilla emelő és -lamináló készlet

Miért érdemes otthoni szempilla lamináló készletet vásárolni? A Nanolash márka remek választ ad erre a kérdésre. Lehetőséget ad arra, hogy a szempilla felvarrást és -laminálást a DIY Lash Lift Kit segítségével végezd el. Az alkalmazást követően lenyűgöző eredményekre számíthatsz. Az alaposan elválasztott és táplált szempilláknak köszönhetően élvezheted gyönyörű tekintetedet és egészséges kinézetű szempilláidat anélkül, hogy pénzt kellene költened a szépségszalonban történő kezelésre. 

A szempillák otthoni laminálására szolgáló Lash Lift Kit nagyon egyszerű alkalmazással rendelkezik. A szempillák formázásához szükséges összes terméket tartalmazza. Többek között 10 tasak aktiválóról, 10 tasak semlegesítőről és 10 tasak keratin boosterről beszélünk. A szükséges termékeken és ragasztón kívül a készlet 3 szempillafésűt és 3 pár szilikonpálcát is tartalmaz, amelyek tökéletesen alkalmazkodnak a szemhéj formájához.

A hidrolizált keratin, a lanolin és más speciális hatóanyagok kombinációjának köszönhetően akár 8 hétig is hosszabb, göndör és megfelelően megemelt szempillákat eredményez. Ebből a szempontból ez az egyik legjobb készlet a piacon. Ilyen hosszan tartó hatást nem mindig lehet elvárni a professzionális laminálástól egy szépségszalonban, de a Lash Lift Kit segítségével ez otthon is lehetséges! 

2. Elleebana Lash Lift – szempilla felvarró kezdő készlet

Az Elleebana Lash Lift otthoni szempilla lamináláshoz készült készlet fontos jellemzője a széleskörű tartalom, amely lehetővé teszi, hogy a termékeket 15-től akár 60 alkalommal is használhasd! 

Ennek köszönhetően a készletet gyakran választják a professzionális szempilla stylistok, akik különös figyelmet fordítanak a termék hatékonyságára. Az ilyen nagyszámú alkalmazás a készletben található tasakok nagy kapacitásának köszönhetően lehetséges.

Ez a professzionális szempilla lamináló készlet 15 csomag aktiválót és 15 csomag semlegesítőt tartalmaz. Egy pár akár 4 alkalmazáshoz is alkalmas. Azonban nagy figyelmet kell fordítanod a tartósságukra. Ha a lamináló kezeléseket nem egymás után végzed el, a tasak azonban nem biztos, hogy alkalmas a további használatra. Ilyen esetben elkerülhetetlen lesz az aktivátor és semlegesítő egymást követő csomagjainak felbontása, ami már nem lesz olyan gazdaságos.

Az Elleebana márka készletének köszönhetően a szempillák a laminálást követően jelentősen hosszabbak lesznek. Egészséges megjelenésükre is számíthatsz. Érdemes megemlíteni, hogy a készletbenben található összes termék külön-külön is kapható. Ennek köszönhetően abban az esetben, ha például az összes tasakot csak egy termékkel használod el, nem okoz gondot a készlet feltöltése.

A készlet a szükséges formulákon kívül tartalmaz szempilla ragasztót kefével, szilikonrudakat, eltávolítót, applikátort, valamint külön kefét és használati útmutatót. A készlet egyik fő előnye a rövid kezelési idő. Általában mindössze 20 percet vesz igénybe, míg egy professzionális szépségszalonban végzett kezelés esetén akár egy órát is igénybe vehet. Sajnos a készlet hátránya a magas ár.

3. RefectoCil Eyelash Lift

Szempilla laminálás – mennyi ideig tart? A RefectoCil Eyelash Lift szett bizonyítja, hogy mindössze néhány perc alatt elvégezhető. Ez a szett meglep a kezelési idejével, hiszen mindössze 13 perc alatt látható eredményt érhetsz el! Az ilyen gyors kezelés a termékek speciális formuláinak köszönhetően lehetséges. Azonban nem szabad elfelejtened, hogy a teljes kezelési időhöz hozzá kell adni az alkalmazás idejét.

A gyors alkalmazás azonban nem jelent rövid ideig tartó hatást. Éppen ellenkezőleg – a szempillák akár 6 hétig is megemeltek és göndörek maradnak a RefectoCil márkájú készlet használata után.

Ha megrendeled a készletet, számíthatsz rá, hogy tartalmazza a szempillák megemeléséhez legszükségesebb termékeket. Ezenkívül három pár szilikonrudat és egy praktikus üveg ragasztót is kapsz. A dolgok megkönnyítése érdekében mini kozmetikai tálkák és két, a termék típusának megfelelően kiválasztott kefe is található. Egy másik nagyon szép dolog ennél a készletnél a stílusos sminkes táska, amelybe minden termék csomagolva van. Ennek köszönhetően a RefectoCil Eyelash Lift szett ideális ajándék lehet azoknak a nőknek, akik otthon szeretnék formázni szempilláikat.

4. Fleeky Lashlift Kit

Ez a szett az egyik legolcsóbb és legrövidebb ideig tartó szempilla felvarró-készlet ebben a rangsorban. A készlet tartalma legfeljebb 2-4 alkalmazást tesz lehetővé. Azonban minden szükséges terméket tartalmaz a szempillák hatékony stilizálásához. Tartalmaz szempilla emelő és lamináló termékeket, két pár szilikonpálcát, valamint négy pálcikát a termékek felviteléhez és két szempillafésűt. Az egyik jellemző, ami a Fleeky Lashlift Kit megvásárlására csábíthat, az a vegán formula. Az, hogy a termékeket nem tesztelik állatokon, sokak számára szintén nagyon fontos szempont.

A Fleeky Lashlift Kit használata után láthatóan megemelt, táplált és göndör szempillákra számíthatsz. Emellett dúsabbnak és hosszabbnak is tűnnek tőle. A készletben található formulák még a rövid szempillákat is képesek vizuálisan hosszabbá tenni. 

5. Thuya szempilla emelő szett

A Thuya lash lift készletet érdekes 2 az 1-ben formulája különbözteti meg a többi szettől. Ez a bizonyos készlet amellett, hogy szempillákra alkalmazható, szemöldökre is használható! A készlet olyan formulákat tartalmaz, mint a tartós gél, a semlegesítő és a ragasztó. Mindegyik 15 milliliteres kiszerelésben kerül forgalomba.

Természetesen a hatékony formázást lehetővé tevő szükséges kozmetikumokon kívül a készlet tartalmaz egy fa szedőt és egy pár szilikonrudat is. További érdekesség a már említett lehetőség, hogy a készletet szemöldökre is lehet használni. A tartós gélben található speciális összetevőknek köszönhetően még a vastag szempilla- és szemöldökszálak formázását is lehetővé teszi, így minden egyes kezeléssel elégedettséget biztosít.

6. MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit

Ez az otthoni szempilla felvarráshoz és -lamináláshoz való készlet többek között keratinban gazdag. A Miya készlet az egyik javaslat a rangsorban, amely tartalmazza az otthoni szempilla lamináláshoz szükséges összes kiegészítőt és terméket. A formula kifejezetten a szempillák göndörítésére összpontosít, így a felhasználóknak többé nem kell aggódniuk a szempillagöndörítő használata miatt, amely gyengítheti a szempillákat.

A Miya készletével a szempillák a laminálást követően alapból láthatóan megemelkednek, a fent említett keratin pedig lehetővé teszi, hogy a szempillák ráadásul puhábbak és tápláltabbak legyenek. A szempilla felvarrás hatása ebben az esetben akár 6 hétig is tart.

Sok nő természetes megjelenésre vágyik – emiatt biztosan nem kell aggódnod! A formula megfelelően van kiválasztva, így tökéletesen lágyítja a szempillákat. 

A Miya Lash Keratin készlet a speciális termékeken kívül, amelyek rögzítik a természetesen göndörített szempillák hatását, a Miya Lash Keratin készlet a következőket is tartalmazza: speciális kefék, emelőpálcák, újrafelhasználható szilikonrudak, valamint szemtapaszok.

7. Szemöldök laminálás és szempilla emelő készlet Protein Reconstruction System Zola

Ez a készlet megfontolandó, ha egy nő úgy dönt, hogy otthon laminálja a szempilláit, de hiányzik a pontosság. Ez a márka tökéletesen összpontosít a szempillák otthoni formázásának jelenségére, és a lehető legegyszerűbbé teszi azt. A Zola Brow&Lash Protein Reconstrucion System készlet nagyon világos használati utasítással és szuper hozzáférhető formában érkezik. Ez egy olyan lehetőség, amely minden olyan nő számára alkalmas, aki saját maga szeretné formázni szempilláit. 

A készletben mindössze három terméket találsz. A termékek kis száma a látszat ellenére az egész készlet egyik legjobb tulajdonsága! A formulák praktikus üvegekben érkeznek, amelyek ráadásul nagyon egyértelműen fel vannak címkézve. Ez ideális azoknak a nőknek, akik még csak most kezdik a szempilláik formázásával kapcsolatos kalandjukat. 

Minden egyes flakon a termék alkalmazásának sorrendjében van számozva. Az első lépés a Protein Strong Lifting, a második lépés a Protein Fixer (elengedhetetlen a szempillák megfelelő formázásához), az utolsó lépés pedig a Protein Care szempilla kondicionáló, amely érezhetően egészségesebbé teszi a szempillákat.