Nanoil. A természetes hajolajok koncentrált ereje

A hajápolás lehet jó, könnyû és hatékony. Ezt a Nanoil hajolaj bizonyítja a legjobban, hogy a természetes összetevõk óriási erõt biztosítanak. Csupán felöleli ezt az erõt és egy elegáns üvegbe zárja. Ezt kapja e terméktõl, mint amilyen a Nanoil – fényûzõ, tele természetes összetevõkkel és lenyûgözõ hatással.

A haj olajozásának szokása nem a semmibõl jött. Egyre több nõ szeretne hajolajat használni a mindennapi hajápolás során. Õk is az ázsiai nõk példáját követik. A hajolajozás hagyománya Indiából ered, ahol az olajok a megfelelõ haj hidratálását biztosítják, megelõzik a vízveszteséget és védenek a káros napsugaraktól a perzselõ forróságban.

Manapság mindannyian tudatában vagyunk annak a ténynek, hogy az olajnak hihetetlen elõnye van. Nem csoda, hogy a kozmetikum gyártók is használják õket a termékeikben. Milyen tulajdonságokat kínál az olaj? Amennyiben rendszeresen alkalmazzuk a fejbõrön, az olaj csodákra képes: hidratál, pótolja a táplálkozási hiányosságokat, regenerál, ragyogást és selymesen puha érzést nyújt, javít az ellenálló képességen, csökkenti a törékenységet, véd a káros tényezõktõl, a tövétõl a végekig erõsíti a hajat, megakadályozza a hajhullást, erõsíti a haj növekedését és még a további problémákat is kizárja, mint amilyen a korpa, zsíros fejbõr, göndörödés vagy unalmas haj. Ez csupán néhány multifunkcionális anyag a sok közül, amit közvetlenül a természetbõl tudunk nyerni.

Egyszerűen a legjobb hajolaj - Nanoil

NANOIL – szerezze meg a szépség kulcsát

A Nanoil olajok különbözõ porozitású hajra újdonságnak számítanak a kozmetikai piacon. A termékben nincsenek szintetikus összetevõk, olyan nevekkel, amelyeket nehéz kiejteni. Az innováció az alaposan kiválasztott olajokban rejlik, amelyek tökéletesen alkalmazkodnak a haj porozitásához. A Nanoil növényi olajok ideális zsírsav arányainak kombinációja, amelyek értékes tápanyagokat és sok értékes védõ összetevõt tartalmaznak. Nincs még olyan termék, amely ilyen precizitással közelíti meg a hajápolást. Mind a három Nanoil olaj válaszként szolgál a különbözõ porozitású haj igényeire, hiszen különbözõ tartalmú zsírsavakat tartalmazó olajak segítségét igénylik.

Érdemes tudni!

A haj porozitása a haj károsodásának szintje, amit a haj külsõ szerkezetének állapota határoz meg. Az egészséges hajnak szorosan kötõdõ kutikulája van egymás átfedõ pikkelyekkel. – alacsony porozitás. A sérült hajnak hiányosságai és lyukak vannak a kutikulájában – magas porozitás. Középen van a közepes porozitású gyenge haj.

Minden hajtípus más ápolást igényel, különbözõ összetevõket és többé kevésbé egy kis befektetést. Ezért a haj olajozása a legjobb kezelés, amit otthoni kényelemben is elvégezhet. A hajszálak, amelyek természetüknél fogva nehezebben formázhatók, imádni fogják a könnyed olajokat és a permetes olajozást. A nagyon sérült szálak igen erõs regenerációt igényelnek, célszerû a forró olaj kezelés. Azonban a korpával folytatott harc könnyen kezelhetõ ezzel az olajjal, aminek egyébként rendeltetése a fejbõr mûködésének szabályozása. Ez lehetséges a Nanoil segítségével.

Hogyan mûködnek a természetes olajok a Nanoil-ban?

A Nanoil hajolaj sorozata sikeresen magába foglalja a tökéletesen megválasztott természetes olajokat és növényi vajakat, amelyeket további szükséges összetevõk gazdagítják. Hatásuk alapja az emberi haj szerkezetének részletes analizálása. A hatékony ápolás a fejbõrrel kezdõdik. Ismert, hogy a külsõ védelem, a simítás és a ragyogás szintén fontos. Ezeket mind biztosítja a Nanoil. Azonban ez jobb, mint a többi termék, mert megoldja a haj gyenge állapotának problémáját, ahelyett, hogy csupán elrejtené.

NANOIL ALACSONY POROZITÁSÚ HAJRA tökéletes megoldás olyan hajra, ami általában egyenes, nehéz és nehézkesen formázható (pl. nem göndöríthetõ), továbbá a káros napsugaraknak és magas hõmérsékletnek van kitéve. Magába foglalja:

 • cédrus olaj – normalizálja a fejbõr pH értékét és a faggyúmirigyek mûködését
 • kókusz olaj – védi a haj rostokat
 • argán olaj – erõs hõ védelmet biztosít, és antioxidáns tulajdonságokkal bír
 • ricinus olaj – serkenti a haj növekedést, élénkíti a színt
 • shea vaj – megelõzi a vízveszteséget
 • maracuja olaj – lelassítja a sejtek öregedésének folyamatát
 • babassu vaj – megkönnyíti a fésülést és formázást túlterhelés nélkül
 • monoi olaj – védi a hajat a sérülésektõl
 • cupuacu vaj – rugalmasságot biztosít és revitalizáló tulajdonságokat.

NANOIL MAGAS POROZITÁSÚ HAJRA minden alkalommal mûködik, amikor erõs regenerálásra van szüksége, mert a haja sérült, törékeny, dehidratált, göndör vagy unalmas. Az olaj ezekbõl tevõdik össze:

 • édes mandula olaj – simít és megelõzi a töredezést
 • argán olaj – javítja a haj szerkezetének hiányosságait
 • esti kankalinolaj – javítja a fejbõr állapotát, megelõzi a vízveszteséget
 • argán olaj – megakadályozza a begöndörödést, fokozza a ragyogást
 • maracuja olaj – szabályozza a faggyúkiválasztást
 • gyapotmag – töredezett végek orvossága.

NANOIL KÖZEPES POROZITÁSÚ HAJRA olyan hajra, mely problémás a nõk számára, hajlamos a töredezésre, unalmassá válik és a végek kivirágzanak. Ezen felül az általános állapota egyre rosszabb, ami megnehezíti a kezelést. A termék ezeket tartalmazza:

 • makadámia olaj – ragyogást, rugalmasságot és tápanyagokat biztosít
 • argán olaj – véd a magas hõmérséklettõl
 • marula olaj – erõsíti a haj természetes védõrétegét, hidratál
 • jojoba olaj – szabályozza a faggyúkiválasztást, kezeli a korpásodást
 • maracuja olaj – megakadályozza a göndörödést, simít és megszelídíti a kezelhetetlen szálakat
 • kókusz olaj – védi a haj végeket

A Nanoil termékekben lévõ számos természetes olaj mellett további két nagyon értékes összetevõ található – Keratin – megakadályozza a hajhullást és Baicapil – stimulálja a növekedést. Továbbá a haj számára nélkülözhetetlen vitaminokat is tartalmazza (erõsítõ A vitamint és antioxidáns E vitamint), selymességet biztosít, UV védelmet, illetve a keratin és lanolin biztosítják a puhaságot.

Gondoskodjon hajáról, ahogyan ön szeretné!

A hajápolás Nanoil segítségével nem igényel túl sok erõfeszítést sem idõt. Ez az egyetlen olaj, ami különbözõ felhasználási módot nyújt. A többi hajápoló termékhez képest, a hajon és/vagy a fejbõrön is alkalmazható, bármikor és bárhogyan. Mégis nem szabad megfeledkezni a rendszeres használatról, ami hosszantartó és látható eredményeket biztosít. A Nanoil így használható:

 • száraz vagy nedves hajon a hossz közepétõl lefelé,
 • csak a fejbõrbe masszírozva,
 • formázó alapozóként,
 • éjszakai hajolajozásként, mély regenerációra,
 • akár párszor naponta, pl. permet formájában,
 • további kiegészítõként vagy krémként,
 • pár perccel vagy órával a samponozást megelõzõen.

Találj több információt a Nanoil termékek hatásairól és összetevőiről a honlapon nanoil.hu honlapon

18 Komment “Nanoil. A természetes hajolajok koncentrált ereje”

 1. Laura

  Néhány hónappal ezelőtt kezdtem olajozni a hajam és teljesen beleszerettem ebbe a hajápolási módszerbe! A hajam sose nézett ki jobban

  Válasz
  • Jázmin

   Nálam is ugyanez a helyzet! Sok olajt kipróbáltam, beleértve az amlát, a loreal, kerastase olajait és lenmagolajt. Most pedig a nanoil közepes porozitású verzióját használom és valójában ez a legjobb.

   Válasz
 2. mari_31

  még nem próbáltam ki a nanoilt, de amint elhasználtam a redkent, rendelek egyet

  Válasz
 3. AnnaJ

  a hajam imádja az avokádó olajat, ezért kipróbálom ezt az olaj keveréket

  Válasz
 4. Alexa

  számomra a makadámia a legjobb! Néhány hónapja használom és a hajam sokkal jobban néz ki

  Válasz
 5. Jolán_93

  ez az olaj drága

  Válasz
  • m83

   A jó minőség nem olcsó. Az összetétel számos minőségi olajt tartalmaz és ha külön vennéd meg őket sokkal drágább lenne.

   Válasz
  • K.J.

   Lehet, hogy drágának tűnik, de sokáig hazsnálható és a termék látható eredményeket produkál, ezért szerintem megéri

   Válasz
 6. Franciska H

  Néhány hónapja lenmagolajat használok és idáig elégedett volatm, de legutóbb rájöttem, hogy más olajokkal keverve még jobb eredményt nyújt

  Válasz
 7. rózsa27

  oly sokat hallottam már a kókuszolajos hajápolásról, hogy úgy döntöttem kipróbálom. Sajnos, csalódnom kellett. Úgy tűnik, hogy a haj olajozása nem mindenkinek való.

  Válasz
  • angelika

   persze, hogy mindnekinek való, hiszen ez a legjobb hajápolási módszer, viszont nagyon fontos megfelelő olajt választani. Ezért, ha a kókuszolaj nem bizonyult jónak, lehet, hoyg magas porozitású hajad van és ebben az esetben lenmagolajat vagy avokádó olajat kell kipróbálnod.

   Válasz
   • Viola

    Szerintem egy olaj használata sosem lesz olyan hatékony, mint egy keverék. Először állapítsd meg a hajad típusát, majd válassz ki egy nanoilt. Ezúton kiváló olaj keveréket kapsz és hatékonyabb összetevőket

    Válasz
 8. Kinga

  Amikor elkezdett hullani a hajam, ricinus olajt kezdtem használni, de a használata aggasztó volt, mert az olaj nagyon sűrű. Nedves hajon valamivel könnyebb volt, de továbbra sem kellemes.

  Válasz
  • nem_én

   Én felmelegítettem, majd száraz hajon használtam, bár nem kellett sokáig szenvednem, mert a fodrászom bemutatta a nanoil-t. A hajam most erősebb és sűrűbb.

   Válasz
 9. Nati

  Ez nekem való! A hajam elvékonyodott és nem néz ki jól. Határozottan ki kell próbálnom az olajt

  Válasz
 10. niki.d

  nem vagyok biztos, hogy porozitás terén milyen a hajam. Elvégeztem a vizes és a lisztes teszteket, de az eredmények eltérőek voltak. Nem tudom megállapítani a porozitás típusát….

  Válasz
  • Linda

   Csupán kiváncsiságból rápillantottam a nanoil honlapra. Könnyű és gyors porozitást megállapító tesztet találtam, ami megbízhatónak tűnik

   Válasz
 11. @nn

  Ritkán kommentelek, de most kivételt teszek. Számomra ez a kozmetikum brilliáns! Néhány hét rendszeres olajozás után a hajam nem hullott! Tovább folytatom a kezelést és sok bahajat látok. Ajánlom a terméket.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Következő cikk

Hidratáló folyadék olajos bőrre - Pure Focus Fluid a Lancome-től

ked Júl 12 , 2016
Hogyan ápoljuk az olajos bőrt? Ahhoz, hogy tudd hogy kell az olajos bőrrel bánni, tudnod kell a bőrtípus tulajdonságait. A legegyszerűbben a fénylő T-zónáról (homlok, orr, áll) lehet felismerni. Ez a bőrtípus hajlamos pattanások, miteszerek és egyéb bőrhibák fejlesztésére. Miért? A faggyúmirigyek olajos bőr esetén több faggyút termelnek. A nap […]