Felemelheti és laminálhatja otthon a szempilláit? A Nanolash Lash Lift Kit segítségével ez lehetséges!

Szempilla lifting és laminálás - Nanolash Lash Lift Kit

Nincs mit tagadni, a szempillák adják a leggyönyörűbb keretet a szemeknek. A természetes szempillák azonban általában nem nyújtanak lenyűgöző hatást hosszukkal és vastagságukkal. Ezért érdemes figyelmet szentelni a nem invazív megoldásoknak, melyek rendkívül természetes módon megváltoztathatják a szempillák állapotát. A szempilla lifting és laminálás népszerűségi rekordokat dönt manapság. A Nanolash Lash Lift Kit segítségével otthon is elvégezheti a szempilla laminálást.

Szempilla lifting és laminálás – miből áll a kezelés?

A szempilla lifting és laminálás egy teljes, nem invazív kezelés, melyet mostanáig csak a professzionális szépségszalonok kínáltak. Az eljárás alatt a szempillákat speciális termékekkel kezelik, melyek mélyen behatolnak a pillák szerkezetébe. A szempilla liftinget és laminálást követően, a szempillák nem csupán íveltnek, hosszabbnak és dúsabbnak tűnnek, de mélyen tápláltak is lesznek.

Ezenkívül, speciális kiegészítőket tartalmaz, mint például a különböző méretű szilikon rudak. Ezek a szempillák megfelelő íveltségét segítik elő. Maga a kezelés nem időigényes, bár professzionális szépségszalonban készítve meglehetősen költséges lehet.

Ezen oknál fogva, azok a nők, akik szalon-minőségű hatásról álmodnak anélkül, hogy kimozdulnának otthonról, választhatják a Nanolash Lash Lift Kit-et. Ez a szett az otthoni szempilla liftinghez és lamináláshoz lenyűgöző eredményeket biztost.

Mit tartalmaz a Nanolash Lash Lift Kit

Mit tartalmaz a Nanolash Lash Lift Kit?

A Nanolash szempilla lifting szett egy komplett termék, mely egy esztétikailag kellemes megjelenésű csomagban található. Lehetővé teszi akár 10 szempilla laminálás elvégzését is önállóan, minden gond nélkül. A jövőbeli felhasználóknak nincs szükségük előzetes tapasztalatokra.

A szett 3 terméket tartalmaz: 10 db 0,5 milliliteres tasakot. Ezek egymást követő számokkal vannak felcímkézve, biztosítva ezzel a helyes sorrendet a felvitelhez. Ezen felül, a szett egyéb tartozékokat is magába foglal, mint például a Lift Lash ragasztót és a szilikon rudakat. Mindez elég az önállóan elvégezhető szempilla lamináláshoz.

Biztos lehet benne, hogy a hatás 8 hétig eltart, attól függően, hogy milyen a szempillák kezdeti állapota. Ez annyit jelent, hogy nincs szükség szempilla göndörítőre, és néhány esetben a szempillaspirálját is félreteheti.

Hogyan végezzük magunk otthon a szempilla liftinget a Nanolash szettel?

A csomag egy egyszerű és könnyen érthető használati utasítást tartalmaz. Bárki, aki úgy dönt, hogy a Nanolash szempilla liftinget és laminálót használja, előzetesen elő kell készítse a szempilláit. Egy teljes sminkeltávolítást kell végeznie, és meg kell szárítania a szempillákat. Ezt követően, használja a tapaszokat az alsó és felső szempillák szétválasztásához, és rögzítse a kívánt méretű rudakat a ragasztóval. Ezután:

  • vigye fel a termékeket a megfelelő sorrendben: 1. lépés, 2. lépés és 3. lépés;
  • minden egyes termék a szempilla vonaltól körülbelül 1 milliméterre kell legyen felhelyezve, és 7-10 percig rajta hagyva;
  • mielőtt a következő terméket alkalmazná, az előzőt távolítsa el egy nedves vagy száraz applikátor segítségével.

Miután befejezte a szempilla liftinget, egyszerűen csak távolítsa el a szilikon rudacskát és fésülje át a szempillákat. Amint azt láthatja, nem kell sok a szalon-minőségű hatás eléréséhez egy természetes és nem megterhelő módszerrel.

Mikor kell elvégezni az otthoni szempilla liftinget és laminálást?

Nincs konkrét idő, amikor valójában érdemes a Nanolash szempilla liftinget és laminálót használni. Remekül működik mindenkinél, akinek a szempillája:

  • vékony és fakó;
  • egyenes és rövid;
  • nincs jó állapotban – a Nanolash szempilla lifting termékek természetes összetevőkből készültek tápláló tulajdonságokkal;
  • nem hajlamos a formázásra szempilla göndörítővel és szempillaspirállal sem.

Nanolash Lash Lift Kit segítségével pár perc alatt teljesen megváltoztathatja tekintetét, és időt spórolhat a napi sminkrutinon. Ezenfelül, hatékonyan táplálhatja a szempillákat, és visszaadhatja nekik a korábbi ragyogásukat. Érdemes egyedül is kipróbálni, és otthon laminálni a szempillákat. A kezelés hatása minden bizonnyal meglepő lesz és sokáig eltart.

Következő cikk

Szempillaspirál csomósodás nélkül? Ezek a szempillaspirálok a legjobbak!

csü Már 28 , 2024
A szempillák adják a szem legszebb keretét. Ezért fordít minden nő olyan nagy figyelmet arra, hogy a megfelelő szempillaspirált válassza ki magának. Ugyanakkor sok szempillaspirál csak elméletben biztosít kivételes teljesítményt. Gyakran már az első alkalmazás során is kiderül, hogy a gyártó nyilatkozatainak vajmi kevés köze van a valósághoz. Mitől jó […]