Hogyan fessük az ajkakar a Shine Lover-rel a Lancôme-től.

A Shine Lover tizenöt árnyalatban érhető e. Tulajdonképpen a piros, rózsaszín, narancssárga és barna árnyalataiban. Ezeket a neveket adták az árnyalatoknak: O my rouge, Amuse-bouche, Unconventional, Twisted Beige, Brun de Coquette, Spontanée, Eclat de rose, BC-Beigé, Effortless Pink, Insta-rose, French Sourire, Electrisante, Inattendue, Fuchsia in Paris, Plum d’audace. A száj színezése mellett más funkciói is vannak a rúzsnak. A gondosan összeválogatott összetevőknek köszönhetően a termék terljesen elfedi a szájat, élénk színt kínál, hidratál, és imítja a szájat. Mivel a rúzsnak csak közepes fedési tulajdonságai vannak, az olyanok akik erős sminket szeretnének használjanak két rteget. A rúzs dőlési szögének hála az applikáció sokkal könnyebb. A termék egy klasszikus rúd formában érhető el, mozgó alsó résszel. Ezt kell elcsavarni, hogy használhassuk a rúzst.

Lancome-Shine-Lover-Vibrant-Shine-Lipstick

Hogyan növeljük a száj méretét optikailag?

A Shine Lover hasznáatán kívül még van pár módszer amivel nagyobbnak tűnhetnek az ajkaid. Szükséged lesz egy a bőrödnél 1-2 árnyalattal világosabb alapozóra, egy bronzosítóra, egy szájceruzára és egy álátszó szájfényre. A szájceruza színe legyen ugyanolyan, mint a rúzsé. A korrektorral fesd ki a felső ajak fölötti részt. Az áll csúcsát is befedheted vele. A sötétebb kozmetikummal, vagy a bronzosítóval tegyé egy foltot az alsó ajak alá és az áll közepére. Így az ajkak automatikusan nagyobbnak fognak tűnni. A szájceruzával az ajkak körül rajzold meg, de ne vidd túlzásba. Végül használj szájfényt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Következő cikk

Bőr hidratálás a Dermedic Tolerans-sal

szo dec 10 , 2016
Mindenki tudja mennyire fontos a hidratálás. A víz adja az éetet, de nem mindenki tudja hogyan kell hidratálni a testet. A hidratálást kívülről és bentről is lehet végezni. Fontos a víz ivása, és a kozmetikumok használata is. A Dermedic Tolerans a hiperérzékeny bőrre lett tervezve. Rengeteg tényezőre érzékeny e a […]