Antibakteriális Tea Tree Éjszakai testápoló a The Body Shop-tól. Hogyan működik?

Hogyan jelennek meg a bacik az arcunkon?

ha a bőrre kicsit nem figyelünk, akkor rengeteg féle baktérium kezdhet elszaporodni. Honnan jönnek? A bőr felszínén rengeteg szennyeződés telepedik meg és keveredik össze. Ez pedig tökéletes hely a baktériumok számára. Mik ezeknek a következményei? A baciknak köszönhetően növekszik a faggyútermelés mértéke, amik gyulladáshoz és pattanásokhoz vezetnek. Az agresszív arc tisztítása irritációt okoz, és még a bacik szaporodását is elősegíti. Szóval hogyan is kell a bőrt ápolni? Az arcbőr esetében kulcsfontosságú az egyensúly.

Tea Tree Éjszakai testápoló a The Body Shop-tól

The-Body-Shop-Tea-Tree-Oil-Skin-Care-SCATTERBRAIN

A The Body Shop tudja hogyan kell fenntartani az egyensúlyt. A Tea Tree Éjszakai testápoló segít megőrizni a bőr szépségét. Hidratál, és eltűnteti a pattanás nyomokat. Természetesen ez még nem minden. Mattosítja a bőrt, smink primerként is használható, és összetételének köszönhetően nagyon gyengéd. Kulcsfontosságú a termék könnyű állaga. Ennek köszönhetően könnyű felvinni a bőrre, és tökéletesen felszívódik. Nem változtatja meg a bőr színét. A termék egy zöld műanyag üvegbe van csomagolva. A kapacitása 30 ml, és napi kétszeres használat mellett 2 hónapig elég. A krém fő összetevője a teafaolaj.

Hogyan működik a teafaolaj?

Az olajat a levelekből nyerik ki. A teafa Auszráliában és Új-Zélandon nő, főleg orvosi célokra használják fel. Rengeteg kozmetikum alapanyaga. Csökkenti a bőr irritációját, segít a pattanások ellen, csökkenti a faggyútermelést. Antivírusos és antibakteriális hatása is van, éppen ezért használja a The Body Shop. Mire használják még? Aromaterápiás kezelésekre, inhalálóknál és rovarirtásnál.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Következő cikk

Frissítő arcvíz a Bobbi Brown-tól

pén Sze 2 , 2016
Nyáron fel kell frissíteni a bőrt, és a sminket is fixálni kell. A Bobbi Brand ezt a kettőt sikeresen kombinálta a nők számára. Azoknak akik szeretik a tökéletes sminket mindenképp ajánljuk. Nézzük meg hogyan működik a Bobbi Brown a mindennapok során. A Bobbi Brown arcvize az arc, a nyak és […]