A legtöbbet ajánlott szemöldök tollak – A MI KEDVENCEINK – Ismerkedj meg a legjobb szemöldök tollakkal

Mióta a szemöldök-hangsúlyos sminkelés ismét divatba jött, a kínálatban a szemöldökformázók igazi felvirágzásának lehettünk szemtanúi, ezzel együtt pedig a microblading kezelésre pedig egyre több megoldás születik. Hiszen az apró szőrszálakat imitáló bemetszések, amelyekkel festéket fecskendeznek a bőrbe, sok nő számára nem hangzanak túl kecsegtetőnek. Szerencsére létezik teljesen fájdalommentes, illetve sokkal kedvezőbb módszer, amelynek a végeredménye csakugyan #tattoobrow lesz. Egy jó szemöldök toll fájdalommentesen imitálja a microblading hatását! Melyik a legjobb? Járjunk utána, és derítsük ki együtt, melyek számítanak a mi kedvenceinknek. 

Hogyan választható ki a legjobb szemöldök toll?

Kíváncsi vagy, hogyan bukkanhatsz rá egy jó és sokak által szívből ajánlott szemöldök tollra, amely nem csak tökéletes kiegészítője a sminkednek, de a legvékonyabb vonalak húzhatók általa, olyanok akár az igazik? Mi megtaláltuk azt az egyet. Az alábbi szempontok mérlegelésével választottuk ki a legjobb szemöldök tollakat:

1. Tartós formula 

Egy jó szemöldök tollnak kifejezetten tartósnak kell lennie, és ellenállónak kell bizonyulnia a nedvességgel, izzadsággal és dörgöléssel szemben.

2. Az applikátor 

A toll hegye egy fontos mérlegelési szempontot jelent. A legnépszerűbb darabok végei olyanok akár egy madártoll szára, hiszen ez eredményezi a legnagyobb precizitást.

3. Ergonómikus és kényelmes használat 

A legtökéletesebb szemöldök tollnak elég vékonynak kell ahhoz lennie, hogy megfelelően illeszkedjen a kézbe. Soha nem fogsz vékony és tökéletes vonalakat húzni, ha túl vaskos és nehéz az eszköz.

4. Ár

Ügyelj arra, hogy a legjobb minőségű és árban is kedvező terméket választod. A szavamat adom, hogy igenis létezik ilyen toll! 

5. Színek és árnyalatok

Egy jó szemöldök tollnak természetes és kifinomult árnyalattal kell rendelkeznie, amely minden szemöldök és bőrtónushoz illik: legyen az meleg vagy hideg. 

A legtöbbet ajánlott szemöldökformázó tollak – RANGSOR. Ismerkedj meg a legjobb szemöldök tollakkal.

A szemöldökformázás egy kényelmesebb és fájdalommentesebb módját keresed? A tökéletesség eléréséhez egy jó szemöldök toll jelenti a megoldást. Egy ilyen egyedülálló termék igazi innovációnak számít a szemöldökök sminkelésében! Mely szemöldök tollak a legjobbak? Melyiket válaszd? Többé nem kell ezeken a kérdéseken rágódni. Olvasd végig a mi listánkat és válaszd ki azt, amelyik a legjobban illeszkedhet az igényeidhez és a smink kollekciódba. 

PONTSZÁM 10/10

Ha gyönyörű, határozott szemöldökről álmodozol, ahol még a legapróbb szőrszál is a helyén van, akkor egyszerűen imádni fogod a Nanobrow tollát. Nem fér kétség ahhoz, hogy ez a legjobb toll, ráadásul a kiváló minőséghez, nagyon kedvező ár is társul. Ódákat lehetne zengeni a szemöldökök hézagkitöltő képességéről. Így nem csoda hát, hogy olyan sok csodás kommentet kap, és olyan sokan ajánlják lelkesen. Öt különböző színben elérhető, amelyek nem csak természetesnek hatnak, de semlegesek is, vagyis minden tónushoz jól illeszkednek. A formulája vízálló és nagyon kifinomult, így nem okoz nehézséget a lehelet vékony vonalak megrajzolása. Még a szakemberek is elismerik, hogy nagyon jól illik a kézbe, vele dolgozni pedig nem megerőltető. Csepp- és fröccsenésbiztos, vagyis a sminked minden időben tökéletes lesz – mindig is erről álmodoztunk! Magabiztosan állítjuk, hogy olyan a végeredmény, mintha tetoválva lenne. Nézd meg a saját szemeddel! 

Olvass többet: www.nanobrow.hu


2. Anastasia Beverly Hills Micro-Stroking Detailing Eyebrow Pen

PONTSZÁM 9/10

Rengeteg sminkmester egybehangzó véleménye szerint, az Anastasia Soare szemöldök tollánál jobbat alkotni sem lehet. Mindezek után a “szemöldökök királynője” cím kötelezi őt. Sajnálatos módon az ára nagyon magas. Bár kétség sem fér hozzá hogy a hegyével húzott vonalak valódiságát senki nem fogja megkérdőjelezni. Az Anastasia Beverly Hills Micro-Stroking Detailing Brow Pen formulája tartós és minden bőrön jól mutat. A toll használat közben nem fog vagy csorbul ki. 9 árnyalatban kapható, vagyis a szemöldöködhöz illő árnyalat megtalálása nem lesz nehéz feladat. Az árnyalatok skálája a hidegtől egészen a meleg tónusokig terjed, nem fogunk kertelni, a vöröseknek szerencsére is szükségük lesz a válogatás során, mert az árnyalatok inkább a barnáknak és szőkéknek kedveznek. Széles körben ajánlott ceruzáról van szó, melynek legfőbb oka az alkotójának hírneve. 


3. Urban Decay brow pen + waterproof pencil

PONTSZÁM 8/10

A neves Urban Decay márka szemöldökceruzája is előkelő helyezést kapott. Az UD kozmetikumai mindenkit lenyűgöznek a minőségükkel. Mi a helyzet a szemöldök tollaikkal? Kimondhatjuk kerek-perec, hogy ez a legjobb szemöldök toll? Mindenképpen a legjobbak közé sorolandó, és szokványosnak sem nevezhető. Kellemes meglepetés, hogy a terméknek két oldala van, egy tollat és egy ceruzát is kapunk. A toll és a ceruza árnyalatai harmonizálnak, és a ceruza hegye is elég jónak tűnik, de nem a legvékonyabb, amit a drogériákban találunk. Inkább használatos a szemöldökök határozottabbá tételére, mint finom vonalak húzására. A termék kialakításából származó egyértelmű hátrány, hogy mind a ceruza, mind a toll csak fele akkora, mint a versenytársak esetében. Az Urban Decay szemöldök tolla vízálló és enyhén pigmentált.


4. Tarte Big Ego DIY

PONTSZÁM 7/10

Egy jó termék, egy ismert és elismert márkától: nem csoda tehát, hogy a szemöldök toll sok helyen előkerül. Ismertetőjegye a különleges, ferde vége. Ezt a kúpos hegyet gyengéd simításokhoz használják, hogy valósághűbb hatást keltsenek az eredeti szemöldökszőrökön. És beválik? Megoszlanak a véleménye, csak te döntheted el, neked mire van szükséged. A Tarte Big Ego szemöldök tolla három árnyalatban érhető el, amelyek mind víz-, izzadság- és kenődésállóak. Óriási előnye, amelyet sok boldog felhasználó dicséri, továbbá teafaolajat és E-vitamint tartalmaz, amelyek táplálják a szemöldökét és hidratálják a bőrt.


5. Stila Cosmetics Stay All DayBrow Color 

PONTSZÁM 6/10

A Stila Cosmetics’ Stay All Day Brow Color szemöldök tollának hegye letisztult és kellemesen vékony, így könnyen húzhatóak lehelet finom vonalak. Mindazonáltal, a hegye lehetne valamivel hosszabb, nagyban megkönnyítené az alkalmazását. További különlegessége, hogy ez az egyetlen olyan termék, amely mézzel, aloe vera és kamilla kivonattal van dúsítva. A vízálló formulájának köszönhetően nem kenődik el, pontosan ez az a tulajdonsága, amiért oly sokan javasolják.


6. MAC Shape + Shade Brow Tint Pen

PONTSZÁM 5/10

A következő termék egy különös tulajdonságának hála tett szert nagy népszerűségre: az egyik végén a szemöldök hiányosságait kitöltő toll kapott helyet, míg a másik oldalon egy szatén por van. Így nem csak szőrszálakhoz hasonlatos vonalakat húzhatsz, de a porral fixálhatod is azokat. A MAC szemöldök tolla hét különböző csinos és természetesnek tetsző árnyalatban érhető el. Ennek az innovációnak hála lenne ez a legjobb szemöldök toll? Ahhoz kétség sem férhet, hogy ez a legérdekesebb. A legbosszantóbb az egészben, hogy a por nagyon gyorsan elfogy. Szerencsére a toll sokkal tovább bírja.


7. Benefit Precisely, My Brow

PONTSZÁM 4/10

Egy nagyon érdekes és gyakran javasolt speciális mikro-töltős toll. A Benefit Cosmetics létrehozott egy igen jó minőségű szemöldök tollat, amely lehetővé teszi a smink és fedés felépítését. A hegye semmihez nem fogható: 3 ágú a vége, vagyis egy húzásra 3 vonal keletkezik. A használatához viszonylag fejlett készségekre lesz szükséged, nem nyomhatod túl erősen a bőrödhöz, ha túl hevesen mozgatod a kezedet el kenheted a már felvitt festéket, esetleg összefolyhat egy vastag, kellemetlen vonallá az egész. A formula azonban néhány pillanat után megköt és vízállóvá válik, ilyenkor pedig az igazítások már macerásak. A Benefit szemöldök tolla négy árnyalatban vásárolható meg. 

Következő cikk

A 6 legjobb fürt szempilla rangsorolása otthoni alkalmazáshoz

ked ápr 6 , 2021
DIY szempilla hosszabbítás? Manapság már lehetséges! Sok szépségipari márka kiadta az előre elkészített fürt szempillákat. Természetesen minden szépségápolási márka biztosítja, hogy a terméke a legjobb legyen. Azonban milyen is az valójában? Fedezd fel a TOP 6 terméket az otthoni szempilla hosszabbításhoz! TOP 6 fürt szempilla otthoni felhelyezéshez – mit vettünk […]