A hajadból hiányzik a volumen? Próbáld ki a Nanoil Hair Volume Enhancert

A hajad vastagszálú és nehéz, sokszor küszködsz a teltebbé tételével? Dús hajkoronáról ábrándozol és már mindent kipróbáltál a folyton lapos tincseiddel szemben? Mi ismerjük a megoldást, ami segíthet a hajad felturbózásában, és a legszebb frizura megalkotásában!

nanoil hair volume enhancer

Mi az a Nanoil Hair Volume Enhancer?

Ez egy lehelet könnyű, és minden alkalommal igencsak hatékonyan formázó spray a haj volumenének növelésére. A tövek megemelésével lehetővé fogja tenni a légies frizura megalkotását, hosszantartó dússággal kombinálva, mindenféle laposság nélkül. A Nanoil Hair Volume Enhancer hajkondicionáló összetevői védelmet fognak nyújtani a nap, a hideg időjárás, a pára káros hatásaival szemben, így marad meg a haj fényesnek és simának. A termék garantálja a tartást, valamint a ruganyos és egészséges tincseket. Amennyiben a te hajad is hajlamos élettelen és lapos megjelenésre, amelyet egyszerűen lehetetlen megemelni. Ebben az esetben a Nanoil Hair Volume Enhancerje egy igazi megváltás lesz, ami egyszer és mindenkorra megoldja a lapos és unalmas frizura problémáját.

Mi található a formulában?

Ez a volumennövelő nem csak egy nagyszerű primer, de kondicionáló is! Mi olvasható az INCI listáján:

  • Búza fehérje — erősítő és szépítő hatása van, ellenállóvá teszi a fürtöket a sérülésekkel szemben, sokkal kezelhetőbb és töredezéstől mentes lesz.
  • Keratin — javítja a struktúráját, vastagságát és a haj állapotát.
  • Panthenol — hidratáló hatása van, simítja a hajat és megelőzi a gubancolódását, így téve a formázási rituálét könnyeddé, ráadásul a tetejében a haj fényes és egyenes lesz.

Nanoil Hair Volume Enhancer – hatások & előnyök

  • Megemeli a gyökerét és testessé teszi a hajat.
  • Dúsítja a hajat és teltség látszatát kelti.
  • Ragyogóvá, simává és kezelhetővé varázsolja.
  • Formázás közben táplálja.

Hogyan használatos a Nanoil haj boostja? 

Nagyon könnyedén! Hajszárítás előtt fújd fel a nedves hajadra a Nanoil Hair Volume Enhancerjét. Finoman fésüld át a hajadat, majd formázd kedved szerint. Ez minden! Leld örömöd az új hajformázó által garantált tartásban és csillogásban.

Hol szerezhető be a  Nanoil Hair Volume Enhancer?

A márka hivatalos webáruházából szerezheted be a www.nanoil.hu oldalon keresztül – lépj be a szépség birodalmába és nézz rá a többi csodálatos hajkondícionáló és formázó termékre is.

spray a dúsabb hajért nanoil

Nanoil Hair Volume Enhancer – Vélemények 

Hiszed vagy sem, ez az egyik legkeresettebb haj volumennövelő a piacon jelenleg. A tökéletes, ám egyben természetes hatása miatt a nők és a férfiak egyaránt rajonganak érte. Mindennek tetejébe pedig, a 200 ml-s üveg sokáig kitart, ráadásul az ára is meglepően alacsony egy ilyen hibátlan termékhez mérten! Nézd meg magad is!

Következő cikk

Nanoil Keratin Hair Mask készítmény: 5 dolog amit mindeképp tudnod kell erről a hajmaszkról

csü Júl 12 , 2012
A sérült hajszerkezeted helyreállítása igazi kihívást jelent számodra? Szerencsére a hajad erősségének helyreállítása egyszerűbben is megoldható, feltéve, hogy kéznél van a professzionális, hidrolizált keratinnal gazdagított Nanoil hajmaszk. Ez egy olyan termék, amely már az első használat után garantáltan levesz a lábadról! Íme 5 tény a Nanoil Keratin Hair Mask termékről, […]
keratin maszkok Nanoil