Szemöldök laminálás otthon? Mindez a Nanobrow Lamination Kit-nek köszönhetően!

Nem rajongsz a szemöldök sminkelésért, és nehézkesnek és időigényesnek találod? Állandóan szépen formázott szemöldökről álmodsz, amely mindig hibátlan állapotban van? Most már lehetséges! Mit szólnál a tökéletesen formázott szemöldökhöz, amely akár 6 hétig is kitart? Ismerd meg az otthoni szemöldök lamináló készletet: Nanobrow Lamination Kit. Lehetővé teszi, hogy elérd azt, ami eddig lehetetlen volt – vagyis a mindig gyönyörű szemöldököt a nap vagy éjszaka bármely szakában !

szemoldok laminalas

Nanobrow Lamination Kit – végre gyönyörű és tökéletesen formázott szemöldök!

Eddig a szemöldök laminálása kizárólag a szépségszalonok számára fenntartott kezelés volt. Kiderült azonban, hogy a megfelelő kozmetikumokkal, egyszerű utasításokkal és egy olyan készlettel, amely mindent tartalmaz, ami a szemöldököd megformázásához szükséges, ez gyerekjáték! Ma már nem kell többé időt pazarolnod a szépségszalonban való találkozókra. Mostantól a Nanobrow Lamination Kit áll rendelkezésedre. Egyedülálló, mivel minden üveg tökéletesen fel van címkézve és számozva. Mindent tartalmaz, ami egy szakértő szemöldök lamináláshoz szükséges. A hatás akár 6 hétig, sok esetben akár 8 hétig is tart! A Nanobrow Lamination Kit hatékony, precíz és könnyen használható! Ráadásul az üvegek nem egy, hanem sok egyedi lamináló kezeléshez elegendőek. Ez hónapokig tartó hibátlan szemöldököt jelent, ami miatt nem kell többé aggódnod.

Tudtad, hogy...

a szemöldök laminálás segít táplálni a szemöldöködet, növeli a volumenét, és nagyszerű megjelenést kölcsönöz a szemöldöknek? Ráadásul gyorsan és egyszerűen elérheted: egyszerűen csak fésüld a szemöldököd a kívánt formára és hetekig gyönyörködhetsz benne!

nanobrow lamination kit

Nanobrow Lamination Kit – szemöldök lamináló készlet

Fedezd fel az otthoni szemöldök laminálás titkát a nanobrow.hu oldalon.

Nanobrow Lamination Kit – köszöntsd a hibátlan szemöldököd!

Ezzel a lamináló készlettel hosszú hetekre búcsút mondhatsz a kezelhetetlen és rakoncátlan szemöldök problémájának. A megfelelően kifinomult formulák és a gondosan kiválasztott összetevők segítenek formázni, megszelídíteni, sőt, még volument is adnak a szemöldöködnek. Az otthoni szemöldök laminálás kiváló eredményt nyújt, és bármilyen típusú szemöldökön remekül működik, a kezelés pedig kiegészíthető szemöldökfestéssel vagy szemöldök szedéssel.

A legegyszerűbb szemöldök laminálás? Csak a Nanobrow Lamination Kit segítségével!

Mostantól a szemöldök laminálása többé nem egy bonyolult eljárás, amely csak a professzionális szépségszalonoknak van fenntartva! A Nanobrow Lamination Kit biztosítja, hogy a szemöldökformázás mindig sikeres legyen! A készlet annyira tökéletes, hogy még a legvékonyabb szemöldök laminálása is gyorsan és simán megy! Nézd meg, milyen egyszerű a DIY szemöldök laminálás:

  1. Távolítsd el a sminket és tisztítsd meg a szemöldöködet olajmentes sminklemosóval vagy egy speciális szempilla- és szemöldök samponnal. Az íveknek olajmentesnek és megfelelően száraznak kell lenniük.
  2. Vigyél fel egy kis mennyiségű szemöldökragasztót a szemöldökére. Várj 25-50 másodpercet.
  3. A készlethez mellékelt ecsettel vidd fel a szemöldökre a lifting oldatot – az üvegre a 1 lépés felirat van írva. 5-8 percig hagyd fent a terméket a szemöldök vastagságától és a szemöldök kozmetikumokkal szembeni érzékenységétől függően. Száraz vattakoronggal távolítsd el.
  4. Vidd fel az utolsó, 2 lépés feliratú terméket a kefével. Ne feledd formázni a szemöldöködet. Hagyd a terméket 5-8 percig hatni. Távolítsd el egy nedves vattakoronggal.
  5. Fésüld ki a szemöldöködet egy kefével. Kész is! Élvezd a szép laminált szemöldöködet!

Az otthoni DIY szemöldök laminálással kapcsolatos további részletekért látogass el a www.nanobrow.hu weboldalra.

Következő cikk

A fodrászok által ajánlott 6 legjobb keratinos hajmaszk

pén máj 7 , 2021
Keresed a megfelelő terméket, ami segít helyreállítani a töredezett és túlzottan igénybevett hajkoronádat? Szerencsére rengeteg mód létezik erre. Például kérhetsz egy fodrásztól egy személyre szabott hajkezelést, vagy megpróbálhatod orvosolni az összes haj problémádat otthon. Csak annyit kell tenned, hogy megtalálod a megfelelő terméket, amely nem más, mint egy keratinos hajmaszk. […]