Hogyan lehet védve a hajad hőformázás közben? A TOP hővédők ITT

Legyünk őszinték – a mindennapos hajszárítás és vasalás mellett a hővédelem elengedhetetlen. A hővédő spray-k rendszeres használat mellett képesek védelmet nyújtani a magas hőmérséklet káros hatásaival szemben, így őrizve meg a loknijaid szépségét és egészségét. De, hogy találhatjuk meg a megfelelő terméket ehhez? Honnan tudhatod bizonyosan, hogy a termék, amit éppen a kezedben tartasz elég jó lesz a hajadnak? Hogy segítségedre legyünk a megfelelő döntés meghozatalában, készítettünk neked egy rövid gyűjteményt a hővédők krémjéből. A kétségeid egy pillanat alatt el fognak oszlani.

Fontos realizálni, hogy a megfelelő védelem nélkül a népszerű hajformázó technológiák használata egyenlő az öngyilkossággal. A magas hőmérséklet visszafordíthatatlan károkat képes okozni a hajszálak rost szerkezetében, megváltoztatva ezzel a haj formáját és állagát. A jó hír azonban az, hogy ezen a problémán könnyű segíteni. A legelső lépés, hogy a fürtök köré védő bevonatot hozunk létre a meleggel szemben. Még szerencsésebb olyan terméket választani, amelyben tápanyagok és hidratálók is helyet kaptak, hiszen így sokkal többet jövedelmez a készítmény puszta hővédelemnél. Egy következő pozitív tulajdonsága az ilyen termékeknek, hogy száraz és nedves hajon egyaránt alkalmazhatóak – ez akkor kifejezetten hasznos, ha nincs már elég időd megmosni a hajadat hajformázás előtt.

Mi a legjobb hővédő, amit a hajadra tehetsz? Fusd át az alábbi felsorolást és válaszd azt, amelyik egyenesítés vagy hajszárítás közben egészségessé és fényessé varázsolja majd a hajadat.

HAJRA VALÓ HŐVÉDŐK RANGSORA 

1. Nanoil Heat Protectant Spray

HŐVÉDŐ SPRAY nanoil

Ezt a hővédőt úgy találták ki, hogy védelmet nyújtson nem csak a hajformázó eszközökből kiáramló hővel szemben, de a perzselő nappal szemben is. A használata abszolút nem problémás – a terméket egyszerűen fel kell fújni a száraz vagy törölközővel leitatott hajra, mindössze néhány másodperccel a formázás előtt. A Nanoil Heat Protectant Spray-je minden hajtípushoz nagyszerűen illik, vagyis legyen a hajad vékonyszálú és finom, nehéz és dús, göndör, esetleg töredezésre hajlamos a spray akkor is tökéletesen fog működni. A légies, értékes hatóanyagokat (pl. selyem fehérje) tartalmazó formulát egy elegáns arany-fekete üvegbe zárták. A problémamentes formázást elősegítendő tökéletesen simává varázsolja a haj felületét. Egészen 220°C-ig garantált a hővédelem, ezzel párhuzamosan a haj megjelenését anélkül javítja, hogy közben semmilyen csökkenést nem eredményez a volumenben. A Nanoil Heat Protectant Spray-t profi hajstylistok és átlagos felhasználók egyaránt  javasolják. Megér egy próbát, már csak a megfizethetősége okán is!

Több információ: nanoil.hu

2. Moroccanoil Protect Spray

Ez a spray az erejét a B5 provitaminnal és az argán olajnak köszönheti. Moroccanoil Protect Spray a hő okozta sérülésekkel szembeni védelemben jeleskedik, így nyújtva a legjobb eredményt a sérült és töredező fürtök esetében. Ennek oka, hogy kifejezetten a táplálásra és hidratálásra helyezi a hangsúlyt, a szálakra borított védőbevonat a kedvezőtlen időjárással és széllel szemben is hasznos. Sőt mi több, a Moroccanoil Protect Spray növeli a haj rugalmasságát, könnyíti a formázhatóságát és a kócolódásának is elébe megy. Különösen azoknak ajánljuk, akik szeretik a növényi olajokat beilleszteni a szépségápolási rituáléjukba, bár a dús és vastag szálú haj tömeggel megáldott személyeknek óvatosnak kell lenniük – előfordulhat, hogy minimálisan veszíteni fog a tartásából. Magas ára ellenére megéri kipróbálni, különösen akkor, ha nagyon rossz állapotban lennének a tincseid.  

3. Z.one Milk_Shake Lifestyling Thermo-Protector Spray

És itt van még egy népszerű márka hővédő spray-je. A súlytalan formula biztonságban tudja a hajat a hajszárító, kúpvas és hajegyenesítő által kibocsátott forrósággal szemben.  A Z.one Milk_Shake Lifestyling Thermo-Protector Spray-je láthatatlan bevonattal látja el a tincseket, amelyek így megóvásra kerülnek a szakadástól, a megtöréstől és a sérülésektől. A termékben használt aktív összetevők meglehetősen egyedülállók: kinoa fehérje, tejfehérje és UV-szűrők. Az előbbi felelős a városi szennyeződések kiküszöböléséért. Sőt mi több megőrzik a színt és fokozzák a ragyogást. A tejfehérjék feladata puhábbá és hidratáltabbá tenni a hajat. Ők töltik fel a haj felszínén jelentkező szakadásokat is. Ez a Lifestyling Thermo-Protector Spray könnyen használható és a haj volumenét sem csökkenti. Habár azt el kell ismernünk, hogy elég költséges. 

4. Davines Melu Hair Shield

Ez egy tápanyagokban gazdag hővédő rozmaring és villalbai lencse kivonattal. Különösen a hosszú és sérült fürtökhöz javasolt, mert a könnyed formula jól védi a hajat: a hőtől, a városi kosztól, a méreganyagoktól és a mechanikai sérülésektől. A Davines Melu Hair Shield megálljt parancsol a sérüléseknek és visszazárja a nedvességet a dehidratált hajszálakba. Ennek a jelenségnek hála szembesülhetünk azzal igazán, mennyire túlterhelt a hajunk a szalonban végett szőkítések és festések következtében. Ez a különleges formula az egyik oka annak, miért a termék olyan széles körben örvend elismerésnek. Az üvegenkénti ára nem túl alacsony, viszont nem fogsz belőle egyhamar kifogyni. 

5. EVO Icon Welder Heat Protection Mist

Ez az Ausztráliából származó hővédő spray tűnik az egyik legkelendőbb hajápolási termékeknek. Ennek egyik fő oka, hogy a márka filozófiájának a része a föld és az itt élő emberek megóvása – EVO egy kifejezetten környezettudatos vállalkozás szerepében szeretne tetszelegni. A hővédő spray-jük minden hajtípushoz illeszkedik, véd az UV-sugárzással szemben, illetve minden hajformázó eszköz által kibocsátott meleg esetén is. Szintén ennek a terméknek az érdemei közé tartozik, hogy megkönnyíti a formázást és meghosszabbítja a tartósságot, ezzel garantálva a tökéletesnek tűnő hajkoronát egész napra. Az EVO Icon Welder Heat Protection Mist puhává és fényessé, valamint a göndörödéssel szemben ellenállóvá teszi a hajat.

Következő cikk

Nanobrow, azaz szemöldökjavító szérum a legigényesebb fogyasztók számára!

ked okt 23 , 2018
Vékony és rossz megjelenésű szemöldökkel küzdesz? Sokan ugyanazzal a problémával küzdenek és a tökéletes kezelést keresik. Meglepő módon csak egy termékre van szükség a kívánt megjelenés eléréséhez. Ez a termék … Nanobrow! A legfrissebb felmérések azt mutatják, hogy a nők sminkelés során a legtöbb időt a szemöldökre töltök, ami meglepő […]